Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jedu si pro bawo do říše,poradte :)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Paulie22

#1 Příspěvek od Paulie22 »

3er_Cabrio_E36

#2 Příspěvek od 3er_Cabrio_E36 »

Zdarec :D Kdž jse se já chystal pro vůz do Reichu, brouzdal jsem po netu po zkušenostech jiných lidí a tak a mezi nima bylo, že bacha na auta od Turků! A tohle je od nějakého Erdogana, ať už majitele nebo překupníka. Takže ti poradím maximálně pečlivě si ho prověř a prohlídni. Jinak vypadá hezky, i když já na tuning nejsem moc dělaný :D
HAMANN

#3 Příspěvek od HAMANN »

Ty jo zvenci vypada snad stejne jako co ma clen honzibmw.... Vzhledove fakt pekny, zalezi v jakym stavu je pod kapotou atd....
Jandy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jandy »

3er_Cabrio_E36 píše:Zdarec :D Kdž jse se já chystal pro vůz do Reichu, brouzdal jsem po netu po zkušenostech jiných lidí a tak a mezi nima bylo, že bacha na auta od Turků! A tohle je od nějakého Erdogana, ať už majitele nebo překupníka. Takže ti poradím maximálně pečlivě si ho prověř a prohlídni. Jinak vypadá hezky, i když já na tuning nejsem moc dělaný :D

Ano správná poznámka, autům od Turků se říká "orientexpres" a nebývá to s nima lehké. I nám se podařilo dojet na takový inzerát a frajer nám ukázal na auto před barákem řekl: "to je ono, berte nebo ne zdar". Žádná projížďka, žádné prolézání auta a už vůbec se podívat ze spoda. Takže pozor aby sis neudělal drahý výlet. :wink: Shodou okolností to bylo 325i coupe 93 diamanschwarz v kůži. :lol:
PavelP

#5 Příspěvek od PavelP »

Jojo na tu bandu přičmoudlíků bacha.Minulý týden jsem si pěěěkněěě naběhl.Sháněl jsem pracovní auto a auto pro mojí milou,poněvadž jsem hroznej ješita a egoista a svoje BMW E 39 540iA jí prostě nepůjčím.
Koukal jsem na Suzuki Vitaru,optik super stav,při tel.hovoru to ten čůrák černej tureckej , a to jsem samozřejmě poznal až na místě ,že je to tureckej cigán a až když jsem tam přijel s plaťákem až k Frankfurthu. A to auto vychválil až do nebe v jakým je to super stavu.
Přijedu na adresu ,hledám hledám najdu místo a čumím jak němec na orloj.V zahradě UNI budka ,otevřená kolna ,kde dělali ty kofoly úpravy a "opravy" - PROSTĚ HNUS VELEBNOSTI. Prchal jsem tam odsud jako by mě za patama hořelo.
Dal bych všem co se rozhodnou pro dovoz auta z Německa jednu radu.
Vždy se podívejte na internetové stránky toho bazaru.Lepší bazar je má a podle toho jak vypadá Büro si udělejte obrázek a úsudek.
PP

PS : Jinak jsem koupil Nissana Terrano,docela dobrý PEPE.
VESY
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od VESY »

no nevím nevím....za tyhle peníze si myslím že už tam seženeš 323i bo 328i a i v možná lepším stavu a dokonce i mladší...zdá se mi to drahé na to jak je to staré a ta kůže je zralá na přečalounění...fakt bych ještě chvilku hledal najdeš fakt určo něco lepšího :wink:
ianko

#7 Příspěvek od ianko »

Paulie22 píše:co na nej rikate??? :wink:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=leaqu41v41r2

na to bych sa vysr .... cierna diera na prachy... ze ordogan ... ani vodu by som si od neho nepytal..
Infe

#8 Příspěvek od Infe »

Ja bych se osobne vyhnul jakymukoliv tuningu na aute co kupuju. Kdyz uz tuning, tak ten co si udelam sam, ale nejak jsem z toho uz vyrost a omezuju to na tmave skla a poradny kola (pokud tam nejsou)... Ale kazdopadne tuning znamena velkou sanci na to, ze s tim jezdil nakej "zavodnik" a choval se k tomu podle toho. Nerikam, ze to tak nutne musi byt, jen ze ta sance je tam mnohem vetsi nez kdyz kupujes cistou seriovku bez uprav. Zkratka nesel bych do toho...
MatyACS
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od MatyACS »

tak nějak...mě by odradily 2 věci...turecké jméno majitele a slovo "tuning"
tayron

#10 Příspěvek od tayron »

youwee
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od youwee »

Jenze v nemecku je po bazarech samej turek, tam je to snad pul na pul. Ja sem taky nechtel nic od turka, jel jsem do jednoho autosalonu s nemeckym jmenem a nakonec se z toho vyklubal taky turek. Nenechal me projet auto protoze nemelo znacky a byl jen prekupnik, tak sem chtel jet do riti, ptal sem se ho jestli mu prijde normalni koupit auto bez projeti... Daval za to auto ruku do ohne ze mu nic neni, proverili jsme jen blbosti jako abs, asc, cepy atd a riskl jsem to. A vysledek? Auto v takovem stavu jak rikal, takze zas az tak do jednoho pytle bych je nehazel. Ale ty keci ze kdyz nechcu on me nenuti a ze to koupi nejakej polak si neodpustil
noir

#12 Příspěvek od noir »

Mam stejny zkusenosti jako youwee....stim rozdilem ze me nechal turek projet a jeste stim autem sme jeli pro prevozky..nesetril to cimz mi chtel ukazat ze stim nic neni...Turci mi nelhali vubec v nicem..serviska vsechno sedi...je to individualni na koho se narazi..
Paulie22

#13 Příspěvek od Paulie22 »

diky za rady,s otcem sme jednou jeli pro staryho passata (r.v.91)pro svagra,taky nakej turek,auto melo nalitano 380000,ale v jakym bylo stavu,se mi az nechtelo verit,v servisce kazdej kilometr a jezdi s tim do ted....proste je potreba mit asi stesti a narazit na slusnyho prodejce no :?
Paulie22

#14 Příspěvek od Paulie22 »

Paulie22 píše:diky za rady,s otcem sme jednou jeli pro staryho passata (r.v.91)pro svagra,taky nakej turek,auto melo nalitano 380000,ale v jakym bylo stavu,se mi az nechtelo verit,v servisce kazdej kilometr a jezdi s tim do ted....proste je potreba mit asi stesti a narazit na slusnyho prodejce no :?
ono asi nebude o moc vetsi kauf koupit 325 po nakym mladasovi tady v cechach,nebo bazaru 100x stoceny,nebo od turka :D
Paulie22

#15 Příspěvek od Paulie22 »

sakra,sem to chtel upravit,sry za spam
fredy

#16 Příspěvek od fredy »

já koupil letos E61 530d taky od turka a spokojenost, motor a automat jsou 1A nabízel mě i roční záruku za 300e ale tu jsem odmítl
Hansen

#17 Příspěvek od Hansen »

Já jsem koupil báwo od nějakého německého sochaře a ten ho koupil od Turka. Ten Turek ho koupil od nějäkého spolkového úřadu pro cosi. Ptal jsem se Germána, proč kupoval auto od Turka a řekl mně, že skoro všechny bazary v Německu patří Turkům.
youwee
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od youwee »

Nevím co je na tom pravdy, ale znamej co si taha auta na kseft mi to taky ríkal... Ne teda ze vsichni, ale ze drtiva vetšina bazarniku jsou turci... Dostalo me kdyz volal nejakymu kamosovi a zacal na nej turecky, ja se citil jak v nejakym hororu a ze na me naskace banda turku s tyckama :lol:
4am

#19 Příspěvek od 4am »

jednu dobu sem objížděl bazary v německu s jednim "dovozcem" a turci jsou ještě super pohodáři , větší liga jsou rusové, když přijedete do bazaru , máte 10tis eur a z te budky vystoupí pět rusáků - kteří vypadají jako G.I. Joe tak to pak přechází legrace
Paulie22

#20 Příspěvek od Paulie22 »

tak bawo uz je prodany :cry:
Odpovědět