Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 325 TDS - video

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od ROBi »

Pár jedinců odsud z klubu zaujalo moje video. Když jsem viděl, že se líbí, tak jsem se rozhodl ho dát i sem, aby se podívali i ostatní, doufám, že nebude nikdo proti.

http://www.youtube.com/watch?v=3LTbwxPkTwM

Tak a komentujte a řešte :)

Logiku v "příběhu" nehledejte. Byl jsem omezen životností mojí baterie v notebooku a další omezení bylo nedostatek záběrů :D Dopadlo to tak, jak to dopadlo... :oops:
Pacey

#2 Příspěvek od Pacey »

psal si logiku nehledej... ale stejne nechapu ucel toho videa nebo ty propagace.. sry neber to osobne jen tomu nerozumim..
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xSAFA »

:lol: Kurnik začínalo to celkem dojemně čekal jsem že od půlky to dostane grády a já se nebudu stačit divit ale ono nic :ja_nic:

Nějak nechápu souvislost s tím děvčetem a pak záběr na motor :)

Když opomenu nulový děj tak si myslím že natočený a zpracovaný to není nejhůř takže příště lepší scénář + sežeň si nějakýho kameramana ať můžeš řídit a myslím že to může být dobrý :wink:
vilejs

#4 Příspěvek od vilejs »

pekny voz.ale cakali sme nejaky kour z toho vejfala :D
HAMANN

#5 Příspěvek od HAMANN »

Zadny dej.... o nicem.... :lol:
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ROBi »

Video bylo uděláno za účelem dosazení do inzerátu, kde taky je. Přijde mi to takový zajímavější, než jen nudný fotky - proto žádný děj.

Měl jsem radost z toho, že to zaujalo Randaala a Georgose AC, tak jsem se chtěl podělit i s ostatními, toť vše ;)
miramax
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od miramax »

ja zas porad nechapu ten tvuj mpaket, protoze origo to asi nebude, chybi ti listy, zrcatka nepatri do mpaketu, ale do priplatkove vybavy a podvozek nemas mpaketovy ani omylem, protoze to bys mel predek setsakra vys :) jinak je to pekne, jen ta kuze bez klimy musi byt v lete smrtici kombinace :)
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od ROBi »

miramax píše:ja zas porad nechapu ten tvuj mpaket, protoze origo to asi nebude, chybi ti listy, zrcatka nepatri do mpaketu, ale do priplatkove vybavy a podvozek nemas mpaketovy ani omylem, protoze to bys mel predek setsakra vys :) jinak je to pekne, jen ta kuze bez klimy musi byt v lete smrtici kombinace :)

Díky za pochválení/pokárání :D ono když si to tak vezmu, tak třeba někteří lidé ani nepoznají, že tam "M-paket" mám :D s tou kůží jsem to léto tak nějak přežil, ale už jsem zjistil, že je to docela vražedná kombinace ;) ale třeba se časem někdo najde, kdo to bude chtít. Jinak tvoje TDSo je pěkný, už jsem se na něj díval, zajímavej lak :)
Odpovědět