Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Startovanie

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
TommyZA

#1 Příspěvek od TommyZA »

ahojte tak ako kazde auto aj moje ma par chybiciek a chcem sa na jednu z nich spytat. Rano mi auto zle startuje,musim tocit dlhsie a potom chyti. zhavice su nove filter paliva tiez. Len je mi divne ze niekedy ten motor naskoci uplne krasne a niekedy nie. Som autoelektrikar tak sa vas chcem opytat ci neviete co by mohlo byt....... moj typ je nieco bude so zhaviacim relatkom alebo nejaky snimac vzduhu alebo ako dakujem za vsetky rady..inak mam 325TD E 36
vilejs

#2 Příspěvek od vilejs »

toto som rielil pred mesiacom.vynechavalo podavacie cerpadlo v nadrzi.ale to je relativna odpoved,takze to moze byt hocico...
TommyZA

#3 Příspěvek od TommyZA »

no ano len ja mam naftu a ja tam asi podavacie elektricke cerpadlo nemam teraz mam dole ten plastovy dekel na motore a ked mi to nebude ciet naskocit tak zavolam niekoho a zmeram ci mi tam ide stava do tych zhavicov
vilejs

#4 Příspěvek od vilejs »

aj ja mam naftu a ties turbodiesel,ale super. a to cerpadlo v nadrzi mas,z kufra sa k nemu dostanes.ps. mas hlavne cerpadlo tesné? zhavice si zmeraj sam, to nemusis volat...daj mutimeter: kostra a na vrch zhavica, zapni zapalovanie a meras :wink:
Slavisimo
Klubové ID: 1127
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Slavisimo »

Snimac vzduchu to nema...a podavaci tam je..Kdyby neco tak relatko zhaveni je pod oknem na ridici jednotce.

EDIT: vaha vzduchu teda podle roku vyroby.. ale predpokladam ze nemas 96ku :D
TommyZA

#6 Příspěvek od TommyZA »

ee to nemam ale ma to stve dneska rano to chytilo krasne ciham na to zhavenie ale ked to meriam ci to zhavi tak to vzdy chytne vsak ja si na neho hajzlika posvietim a ked to bude zhavit a nestartne to tak kuknem palivo asik
Odpovědět