cus potrebuju par rad chci poridit na bawko naky kolesa nasel jsem celkem dost levny kola,jsou pekny ,ale podezdrele levny,asi to nebude zadna kvalita nebo nevim.vyplaci se kupovat neco takoveho? http://www.kvalitka.cz/?p=321
dikeccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
Záleží na jaký auto, ale na e36ku bych si je rohodně nekoupil... A ta cena je taky dost podezřelá. Volil bych buď origo nebo vyhlášený značku, například BBS, OZ...
Jen ti doporučím nejdřív zkus o této značce něco zjistit Co sem byl kdysi u jednoho dědka rovnat kolo tak tam podobných kol měl jak když nasere... Stačí málo a je šiša tydle "no name" kola jsou prý blato.
no je to na E 46ku v cerne barve sedan,ja si myslim ze by mu sekli ikdyz jsou takovy audinacky ,ale to je fuk.zkousel jsem je ve foto shopu a cajk,spis jde otu kvalitu no ceho se obavam,a ceny tech kol jsou stejny v ruznych obchodech,tak nefimm
jo,sou hezký, za super cenu, jen mi teda pak vysvětli, proč třeba 18cky od BBS stojí jedno kolo to co tady sada, jen kvůli tomu, že "platíš značku" to nebude Vyzkoušej uvidíš, když se ti líběj
to vypada ako AEZ. tu na slovensku je ich milion vsade... ak sa ti pacia tak kup.su lahke ako pierko,zato ale dost makke..v mikone boli v akcii za 10000 sk ...ak su to oni..17"