Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Nevím vůbec jak na to E34?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dresic

#1 Příspěvek od Dresic »

Zdravím Vás. Chtěl byhc si hodně věcí udělat na svým autě sám, ale nevím vubec jak se co sudnává a tak dále...tak se ptám jeslti je nějaká příručka k tomuto autu...(e34tds)..?
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 80
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
tds

#3 Příspěvek od tds »

Základy jsou tam,ale pokud chceš opravovat něco jako level 2 tak to tam nenajdeš.
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1458

#4 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Dresic píše:Zdravím Vás. Chtěl byhc si hodně věcí udělat na svým autě sám, ale nevím vubec jak se co sudnává a tak dále...tak se ptám jeslti je nějaká příručka k tomuto autu...(e34tds)..?
Kdyžtak tu knížku co se tu nabízí mám doma... Přijde mi,že tam toho najdeš až až... Já se svou E34 neměl problém najít co bych potřeboval... Kdyby si o ni měl zájem,tak ti ji levně nechám... :wink: Kdyžtak napiš SZ
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
j3ykobim
Klubové ID: 1749

#5 Příspěvek od j3ykobim »

Blackie píše:
Dresic píše:Zdravím Vás. Chtěl byhc si hodně věcí udělat na svým autě sám, ale nevím vubec jak se co sudnává a tak dále...tak se ptám jeslti je nějaká příručka k tomuto autu...(e34tds)..?
Kdyžtak tu knížku co se tu nabízí mám doma... Přijde mi,že tam toho najdeš až až... Já se svou E34 neměl problém najít co bych potřeboval... Kdyby si o ni měl zájem,tak ti ji levně nechám... :wink: Kdyžtak napiš SZ
Já bych jí bral......., mám tu samou na Golfa a je v poho, prostě užitečnej základ
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1458

#6 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

j3ykobim píše:
Blackie píše:
Já bych jí bral......., mám tu samou na Golfa a je v poho, prostě užitečnej základ
Jestli máš zájem,tak napiš SZ a nějak se domluvíme
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od xSAFA »

Je to dobrá věc rozhodně lepší než nic... Ale podotýkám že je potřeba používat ještě zdravý rozum a né bezmyšlenkovitě dělat vše co je v knize napsáno. Pan Etzold je taky jen člověk a sem tam se chybka najde nebo je nedostatečně popsáno co a jak oddělat nebo né uplně jasný výklad daného úkonu a zavádějící obrázek který si může každý vyložit trošku jinak a pak to může dopadnout i destrukcí daného dílu :lol: Ale vesměs je vše popsané rozumně jsou to spíš vyjímky. Ale zase od toho nečekej zázraky, některý kraviny jsou podle mě popsané až zbytečně dopodrobna něco je zase vcelku stručně až moc jednoduše řečeno. Ale jak říkám lepší jak nic :wink:
j3ykobim
Klubové ID: 1749

#8 Příspěvek od j3ykobim »

Blackie píše:
j3ykobim píše:
Blackie píše: Kdyžtak tu knížku co se tu nabízí mám doma... Přijde mi,že tam toho najdeš až až... Já se svou E34 neměl problém najít co bych potřeboval... Kdyby si o ni měl zájem,tak ti ji levně nechám... :wink: Kdyžtak napiš SZ
Jestli máš zájem,tak napiš SZ a nějak se domluvíme
máš SZ
Odpovědět