Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pneu Fulda Carat Excelero
-
- Klubové ID: 1403
-
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
Jezdil jsem na nich jedno léto a spokojenost. Moc dobře se chovali na mokru, ale malinko víc ubejvaj. Poměr cena/výkon je dost dobrý. Koupí neprohloupíš (bavím se o letníchmy_dudesty píše:Zdravím, chci se zeptat, jestli tu někdo nemáte zkušenosti s těmahle pneu, ideálně v nějakém větším rozměru (18"). Případně bych taky ocenil info i na jejich zimáky kristall supremo.
Předem dík!

-
- Kontaktovat uživatele:
Fulda Carat Atiro, je lowend gumička, kterou nelze porovnávat s druhou nejlepší od FuldyBMWPower píše:Měl jsem v 16" Fulda Carat Atiro a stály za pitchu... Raději kapánek přihodit a koupit něco kvalitnějšího. Tyhle gumy jsou tak dobrý na Ochcávku nebo Fabii.

Carat Atiro není dobrá ani na Octavii, protože se vyrábí do 14".

-
- Klubové ID: 1403
-
- Klubové ID: 950
- Kontaktovat uživatele:
Před dvouma rokama jsem je měl v 16" a brácha na feldě v 15"...surfis píše:Fulda Carat Atiro, je lowend gumička, kterou nelze porovnávat s druhou nejlepší od FuldyBMWPower píše:Měl jsem v 16" Fulda Carat Atiro a stály za pitchu... Raději kapánek přihodit a koupit něco kvalitnějšího. Tyhle gumy jsou tak dobrý na Ochcávku nebo Fabii.![]()
Carat Atiro není dobrá ani na Octavii, protože se vyrábí do 14".![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem na web Fuldy a dělaj jenom 13" a 14". Nevím, jak to bylo dříve...BMWPower píše:Před dvouma rokama jsem je měl v 16" a brácha na feldě v 15"...surfis píše:Fulda Carat Atiro, je lowend gumička, kterou nelze porovnávat s druhou nejlepší od FuldyBMWPower píše:Měl jsem v 16" Fulda Carat Atiro a stály za pitchu... Raději kapánek přihodit a koupit něco kvalitnějšího. Tyhle gumy jsou tak dobrý na Ochcávku nebo Fabii.![]()

-
- Klubové ID: 950
- Kontaktovat uživatele:
Asi stály za ho*no tak to asi stáhly z výroby...Už je to nějakej ten rok...surfis píše:Koukal jsem na web Fuldy a dělaj jenom 13" a 14". Nevím, jak to bylo dříve...BMWPower píše:Před dvouma rokama jsem je měl v 16" a brácha na feldě v 15"...surfis píše: Fulda Carat Atiro, je lowend gumička, kterou nelze porovnávat s druhou nejlepší od Fuldy![]()
![]()