Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Cesko jsem tam nenasel, tak jsem nechal nemecko. Alez vuk jde sliset, jen je zasumenej. Jiny zeme jako francie a tak jsou uplne ztracne. Zkusim teda jeste pohledat to cesko.
To je špatně, v Německu mají jinou zvukovou normu. Česko tam určitě bude, tunery se dělají jako multinárodní.
jak kde...mezi barakama nic moc, na kopci parada - i za jizdy (hlavne v Praze teda, jinde jsem to moc nezkousel)...akorat tedko zjistuju, jestli se dela nejaky set-top box...protoze treba Nova jde vetsinou spatne (manzelka kouka na Ulici )...
selkie píše:jak kde...mezi barakama nic moc, na kopci parada - i za jizdy (hlavne v Praze teda, jinde jsem to moc nezkousel)...akorat tedko zjistuju, jestli se dela nejaky set-top box...protoze treba Nova jde vetsinou spatne (manzelka kouka na Ulici )...
Přes A/V vstup připojíš jakejkoliv settopbox, dělá se jich do aut spousta. I v ETK je jeden "origo" BMW, i když origo je samozřejmě jenom ta cena.
Vlasta píše:Přes A/V vstup připojíš jakejkoliv settopbox, dělá se jich do aut spousta. I v ETK je jeden "origo" BMW, i když origo je samozřejmě jenom ta cena.
tak zas tak "origo" ho nepotrebuju
no, ael kdyz set-top box zapojim pres AV, tak kam vrazim DVD?
Vlasta píše:Přes A/V vstup připojíš jakejkoliv settopbox, dělá se jich do aut spousta. I v ETK je jeden "origo" BMW, i když origo je samozřejmě jenom ta cena.
tak zas tak "origo" ho nepotrebuju
no, ael kdyz set-top box zapojim pres AV, tak kam vrazim DVD?
Buď si tam dáš přepínatelnej A/V switch nebo tam dáš rozdvojku a buď pustíš jedno nebo druhý. Další možnost je, že na výstup toho settopboxu dáš AV modulátor a na TV tuneru naladíš příslušnej kanál. Tak mám udělanej DVD přehrávač v E60, protože tam to jinak nešlo.
Vlasta píše:Buď si tam dáš přepínatelnej A/V switch nebo tam dáš rozdvojku a buď pustíš jedno nebo druhý. Další možnost je, že na výstup toho settopboxu dáš AV modulátor a na TV tuneru naladíš příslušnej kanál. Tak mám udělanej DVD přehrávač v E60, protože tam to jinak nešlo.
super, diky moc :palec:
jeste pozjistuju, jak to bude lepsi
fredy píše:tak se sem vetřu s otázkou, je moc složitý dodělat TV do E61?
Origo analog+digital, aby se to dalo ovládat iDrivem vč. práce 40-45k Kč. Neočekávej od toho nějakej zázrak, co se týká signálu, tak je to celkem tragédie.
ja mam v e38 telku od clarionu a cumim na tv celou cestu z prahy do ostravy nekdy teda ne uplne ciste a musim sem tam preladit na jinej vysilac ale celkem to ujde a v praze z 75% cistej obraz sem tam nejaka rybicka
Originál anténa stojí za howno (v podstatě jsou to jen použitý některý meandry z vyhřívání zadního skla). Chystám se to taky řešit nějakou dodatečnou anténou.
Lolita píše:Jsou to ty dva prouzky co jsou na rovnobezne s autem na delku vozu myslim. Superb to ma stejne a signal ma stejne nekvalitni
Je to trochu jinak u sedana a u kombíka. Třeba u E46, kde je i verze kabrio = slídový okno, je ta anténa v zadním nárazníku.
Aha a jeste uplne OT - nevedel bys kde v je v E38 radio modul? Je vubec v kufru? Ja uz voddlela navigacni jednotku a video/TV a stejne ho nikde nevedim - nasel sem tam jinak vse - DSP, TV, navi, telefon, changer, ale tu jednotku radia nemuzu zaboha najit.
Lolita píše:Aha a jeste uplne OT - nevedel bys kde v je v E38 radio modul? Je vubec v kufru? Ja uz voddlela navigacni jednotku a video/TV a stejne ho nikde nevedim - nasel sem tam jinak vse - DSP, TV, navi, telefon, changer, ale tu jednotku radia nemuzu zaboha najit.
V E39 je v LZ blatníku napříč, kousek od changeru
No jo, tam je vsechno ostatni, ale radi sem tam proste nenasel, ani napric, ani nalezato, prijde mi divny, ze bylo vepredu, kdyz jsou vsechny anteny vzadu \: A taky se mi moc nechce demontovat zbytecne boardmonitor.
Když mě jde vše OK a Nova mizerně, je to nějakou jinou normou? Mám odpálené nějaké TV pásmo v TV modulu?
selkie píše:jak kde...mezi barakama nic moc, na kopci parada - i za jizdy (hlavne v Praze teda, jinde jsem to moc nezkousel)...akorat tedko zjistuju, jestli se dela nejaky set-top box...protoze treba Nova jde vetsinou spatne (manzelka kouka na Ulici )...