ahoj.neviete aky je rozdiel medzi prednymi pruzinamy na e34 525tds a 525e?viem ze su z benzinu tensie, ale neviem ake maju materialove vlastnosti.zaujima ma struktura ocele,stlacitelnost a podobne veci.proste aky je tam rozdiel..diky
nepraskli.ani nemozu.maju hustejsiu strukturu ocele.su famozne!neda sa to porovnat s tym co tam bolo origo.teraz konecne pracuju tycky stabilizatora ako maju.auto sa nenaklana ako na origo a drzi sa rovno aj na vyjazdenych kolajach...som maximalne spokojny
ano pruziny su original,ale ne e34. 525e boli iba e28.tlmice sme nechali tie co tam boli.vsetko je povodne,iba priziny su menene.sralo nas,ze to tds ma velikansku medzeru medzi kolom a blatnikom.teraz je ta medzera asi 3 cm a to je fajn:)aj jazdne vlastosti su lepsie.vsetko pasuje a sedi.len zohnat z 525e pruziny:) inak 520i e28 ma tiez tie iste...ostatne motory maju ine,tak iba 525e a 520i sa mozu pouzit..ale stoji to zato:)
m51d25 píše:ahoj.neviete aky je rozdiel medzi prednymi pruzinamy na e34 525tds a 525e?viem ze su z benzinu tensie, ale neviem ake maju materialove vlastnosti.zaujima ma struktura ocele,stlacitelnost a podobne veci.proste aky je tam rozdiel..diky
m51d25 píše:ahoj.neviete aky je rozdiel medzi prednymi pruzinamy na e34 525tds a 525e?viem ze su z benzinu tensie, ale neviem ake maju materialove vlastnosti.zaujima ma struktura ocele,stlacitelnost a podobne veci.proste aky je tam rozdiel..diky
benzin e28 na inu tloustku.tj.benzin ma tensie priemery ocele,ale zas tds e34 ma mensie medzeri medzi zavitmy.to je tym inym zlozenim ocele.chapes ne,benzinova struna ma 6 zavitov a dieslova 7.mam to aj nafotene ako som to menil,ale nejdu mi vlozit fotos..
Ty voe nevim, jestli ste to snizily o 3cm a nechali puvodni tlumice tak to asi dlouho nevydrzej, kamos jednou taky daval na predek sportovni nizsi pruziny a nechal puvodni tlumice a asi za pul roku mel po nich.....
no dufam ze vydrzia.sportove pruziny vyvijaju obrovske sily a tieto origo su makksie,tak snad to nieco vydrzi.kamos ma sachs supertouring,ked sa pokazia,hned napisem:)