Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
už funguje TMC-RDS v ČR?
Funguje to už asi 4 roky, z toho poslední dva měsíce jsou dokonce data poměrně aktuální. Bohužel, na DVD ani na CD od Navtequ nejsou potřebné kódy TMC pro ČR. Jsou pouze pro D, A, CH, I, F, GB, NL, B, DK, F, N a S. V E46 a E39 mně to chodilo u nás na CD od TeleAtlasu.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Klubové ID: 321
sice stare tema, ale odpovida 
dnes jsem jel trochu dal s navigaci (jel jsem sam a hral jsem si s pocitacem) ... a poprve mi jelo TMC ...
mam MK3 (e53), nemam nejnovejsi SW (o jednu verzi pod) a drive to urcite nic nehlasilo ...
pred asi 14 dny jsem daval do auta mapy 2011 ...
TMC svitilo zelene odjakziva, ale nic to neukazovalo. dnes za asi 200km 4 prace na cestach ... i to, ze se jede protismerem apod. (tak, jak to ukazuje tchanovi u e60
)
v message listu zprav nebylo nic. ale znacky z praci na cestach se fakt objevovaly
takze mam radost a doporucuju vyzkouset
petr

dnes jsem jel trochu dal s navigaci (jel jsem sam a hral jsem si s pocitacem) ... a poprve mi jelo TMC ...
mam MK3 (e53), nemam nejnovejsi SW (o jednu verzi pod) a drive to urcite nic nehlasilo ...
pred asi 14 dny jsem daval do auta mapy 2011 ...
TMC svitilo zelene odjakziva, ale nic to neukazovalo. dnes za asi 200km 4 prace na cestach ... i to, ze se jede protismerem apod. (tak, jak to ukazuje tchanovi u e60

v message listu zprav nebylo nic. ale znacky z praci na cestach se fakt objevovaly

takze mam radost a doporucuju vyzkouset

petr