Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Čím přilepit křídlo

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
PavelP

#1 Příspěvek od PavelP »

Zdravím,hledel jsem ale nenašel.
Jakým lepidlem přilepit M kové křídlo na E 39ku ,( lízátko nebo odtrhová hrana se tomu říká ).
Díky za rady a odpovědi
PavelP

E 39 540iA
chrompacket

#2 Příspěvek od chrompacket »

myslim, ze by nebylo spatne technicke lepidlo v tube na bazi polyeuretanu..lepi se s tim vsechny mozne kravinky napr. laminatove nastavce prahu apod... tuningari znaji
byva vetsinou cerne...nebo potom treba v obi prodavaji technicke lepidlo FIX ALL... to lepi uplne vsechno dokonce i nektere druhy plastu, ktere ten polyeuretan nezvladne..cena cca200/tuba
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pietro »

lepidlo na autookna... (lepí se s ním např. čelní skla ke kastli).Drží opravdu fest...
BMWX5power

#4 Příspěvek od BMWX5power »

Já sem to měl už jako nový auto provrtaný a přišroubovaní na výko kufru orig
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
PavelP

#5 Příspěvek od PavelP »

petr-p10 píše:Já sem to měl už jako nový auto provrtaný a přišroubovaní na výko kufru orig

Díky za info ale to je právě to co nechci.Vrrrrtat do svého mazla,srdce by se mě zastavilo :? .

Ale už jsem našel lepidlo " Lepí - těsní " na bázi PU od firmy Würt.
Díky všem za rady
PavelP
Storm

#6 Příspěvek od Storm »

Já to lepil před pár lety nějakým lepidlem na plasty, co používají karosáří, nedávno jsem to sundával a ještě pořád to dost dobře a pružně drželo, tím lepidlem na okna co tady píšete to je taky dobré, původní majitel mého auta tím přilepil prahy a docela jsem si máknul abych je bez poškození dostal dolů ! :D
HAMANN

#7 Příspěvek od HAMANN »

Pokud o nej nechces casem prijit tak ho privrtej, kamos si ho daval na (radsi ne :lol: ) a po mesici mu ho pres noc slohly....
khonza318

#8 Příspěvek od khonza318 »

zeptej se JaraXe !!!

ten si přilepil křídlo na trojku tak že to Boriss nesundal ani flexou. :lol: :lol:
Odpovědět