No počkej,počkej. Ty si tam měl multifunkční volant,nebo si měl klasicke a chceš tam multifunkční,anebo co. Vůbec nerozumím vo co ti go. Nebo si tam měl ten volant a máš přerušenej přenosovej kábel,nebo co.Drobec to porozpisuj,protože nevím jak ostatní,ale vůbec nechápu co potřebuješ.
Před týdnem jsem koupil 318i. Předchozí majitel ho tam namontoval,ale už to nedotáhl do konce. Tím myslím že to nezapojil. Nezapojil kabeláž,protože ji neměl. No a já bych to ted chtěl dodělat.
Tak to si užíj. To nejsou jen 2 drátky,ale potřebuješ k tomu ještě nějakou jednotku,která ten signal rozděluje.A nevím jestli se to nemusí ještě nakodovat. Držím palce.
No taky bych se tomuhle radsi vyvaroval. Je to asi neco takovyho jako kdyz chces misto hodin velke BC s checkem.
Proste poustet by se do toho mel jen nekdo kdo vi jak na to a je kamarad s elektrikou.
Ji nak by to taky mohlo dopadnout nejakou opravou v BMW Service
Macik13 píše:Autoelektrikáře mám(sám bych do toho nešel), ale nemůžu sehnat tu kabeláž
a na vrakáčích to nemaj....je pravda že když jsem si ho nechal v BMW servise zapojovat (mám diesel-tam je to jednodušší) tak elektrikář měl svoje všechny potřebné drátky a konektory,diagnostiku...stálo mě to 1500.-
Jestli je to to auto co myslím tak je tam všechno připravený tempomat,radio a zapojený i do jednotky,ale chybí ty dva kabely od volantu do svazku pod palubkou.Zapojit nahodit na diagnostice a funguje to.
Macik13 píše:jj přesně to mi chybí, jen kde je sehnat
tak proč to nekoupíš nové v BMW? jinak jestli tam nemáš všechno připravené tak zapomen na domontování
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Kabel by ti měli normálně objednat v autorizáku BMW. Skoro jsem zrovna řešil stejný problém, akorát mi trošku na poslední chvíli neklapla koupě toho volantu, takže to zatím odkládám. Ale kabel budu časem kupovat taky