Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
jak vam jede 2.8?
no spis by me zajimalo jestli je normalni ze mi omezovac zapina nekde na 6800, tesne to lize na ciferniku 7 tis
vcera jsem jel a proste jedu a jedu a totalne jsem preticil tacho byt tam cifra je tam asi 260, spis me zajima zda je to u e36 vubec mozny otacky byly nekde za 6.5 tis
auto stim vubec nema problem,co se tyce stabylity sedi jak pribity
vcera jsem jel a proste jedu a jedu a totalne jsem preticil tacho byt tam cifra je tam asi 260, spis me zajima zda je to u e36 vubec mozny otacky byly nekde za 6.5 tis
mirda2 píše:no spis by me zajimalo jestli je normalni ze mi omezovac zapina nekde na 6800, tesne to lize na ciferniku 7 tis
vcera jsem jel a proste jedu a jedu a totalne jsem preticil tacho byt tam cifra je tam asi 260, spis me zajima zda je to u e36 vubec mozny otacky byly nekde za 6.5 tis az jsem se sam divil, da se to nejak spocitat zejo, teoreticka rychlost, proste me zajima kolik jsem jel ve skutecnosti, dif 2.92
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Už jsme se o tom bavili, mně se tohle jednou povedlo i s 323i E36, jinak tak rychle nejezdím, ale nevěřím, že by s tím auto mělo problém. Spíš bych se bál vytvoření nějakého problému při takovýchto otáčkách konstantně.mirda2 píše:no spis by me zajimalo jestli je normalni ze mi omezovac zapina nekde na 6800, tesne to lize na ciferniku 7 tis
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
323i a 328i mají maximálku stejnou protože mají stejné převody a stejnou hodnotu omezovače otáček... .. při originál převodech jedou 250km/h tachometrových (pouze 328 se na tu rychlost dostane dříve), proto není potřeba omezovač rychlosti