Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E46 320Ci rychlé blikání blinkrů

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
votr

#1 Příspěvek od votr »

Zdravím, minulý týden jsem koupil svoje první BMW.Na autí jsou vzadu led světla a taky led blinkry. Co jsem tu pročetl,jedno z toho způsobuje, že blinkr do leva rychle bliká a blinkr do prava to dělá jen občas. Prosím o radu jak se toho zbavit,už mě to začíná dost vadit :cry: díky všem za radu...
votr

#2 Příspěvek od votr »

mám pocit,že blinkry jsou diademove...bílé a blikají žlutě...
Diablo330Ci

#3 Příspěvek od Diablo330Ci »

A vis ze mam Osram Diadem a obcas mi pravej predni blinkr a mozna i zadni zablika rychlejc?Takze to asi bude Diademama?
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Leveler »

A nebude to tím, že tam máš občas blbej kontakt a pak ti bliká jenom předek a proto to je tak rychlý.Todle se mě jednou stalo, že sem se tam vzádu hrabal a najednou to začalo blikat rychle tak sem mrknul a blikal jen předek a zadek ne, tak sem hejbl s paticí a pohoda.Jen blbej kontakt,.
votr

#5 Příspěvek od votr »

Dnes jsem byl u známého v servise a byl špatný kontakt na předním blinkru.Tak to dal do kupy ale stále to bliká rychle.pořád jen levá strana,pravá jen občas :evil: tak nevím. a k tomu mi na zadních led světlech odešlo několik ledek :evil: :evil: nevíte někdo,jestli se dají přeletovat nebo nějak vyměnit část ledek?díky
Odpovědět