Ahojte, mozna polozim blbej dotaz, ale vrta mi to hlavou... Je nejaky rozdil krome vzhledu (v kvalite, odolnosti, vahy napriklad) mezi alu BMW M3 5-spoke a 10-spoke a 5-spoke a 10-spoke, ktere maji na sobe vyryty napis "M3 MOTORSPORT"?
clojster píše:Ahojte, mozna polozim blbej dotaz, ale vrta mi to hlavou... Je nejaky rozdil krome vzhledu (v kvalite, odolnosti, vahy napriklad) mezi alu BMW M3 5-spoke a 10-spoke a 5-spoke a 10-spoke, ktere maji na sobe vyryty napis "M3 MOTORSPORT"?
Diky
Jestli chces lehke kola tak do origos nechod, jsou pomerne tezke. Nejlehci kola za rozumnou cenu jsou AEZ Forged... 18" 8.8kg. Kvalita je dobra obecne, vyrabi je pro BMW BBS...aspon si myslim.
clojster píše:Ahojte, mozna polozim blbej dotaz, ale vrta mi to hlavou... Je nejaky rozdil krome vzhledu (v kvalite, odolnosti, vahy napriklad) mezi alu BMW M3 5-spoke a 10-spoke a 5-spoke a 10-spoke, ktere maji na sobe vyryty napis "M3 MOTORSPORT"?
Diky
Jestli chces lehke kola tak do origos nechod, jsou pomerne tezke. Nejlehci kola za rozumnou cenu jsou AEZ Forged... 18" 8.8kg. Kvalita je dobra obecne, vyrabi je pro BMW BBS...aspon si myslim.
Fakt? A tady v nejcastejsich dotazech sem cetl ze "Origo kola jsou zárukou kvality, M3 pak kvality, vzhledu a nízké váhy."
aez je pohoda.mal som ich na honde a vydrzali moje krute jazdenie:) teraz mam origo bmw vielspiechen 4,kovane a ina kvalita.tie neohne nic:)ale aez mozem len chvalit.a to som nemal forged, ale bimo.pamatam si ze boli fakt lahucke.
m51d25 píše:aez je pohoda.mal som ich na honde a vydrzali moje krute jazdenie:) teraz mam origo bmw vielspiechen 4,kovane a ina kvalita.tie neohne nic:)ale aez mozem len chvalit.a to som nemal forged, ale bimo.pamatam si ze boli fakt lahucke.
No diky kluci za postrehy, ale mohl by mi nekdo prosim odpovedet, jaky je rozdil krom vzhledu mezi temi co maji M3 Motorsport vylisovane na sobe a temi co jsou "ciste"?
je to tu uz asi 100x, pouzivej hledat... obecne ty s napisem jsou lepsi, lehci... bez napisu se treba davaly i na Mpaket, kabrio lestene limce a pod... asi nej jsou 7,5+8,5 zdvojenej petipaprsek s napisem (pozor na kopie), byly na GT verzi...
Hanz píše:je to tu uz asi 100x, pouzivej hledat... obecne ty s napisem jsou lepsi, lehci... bez napisu se treba davaly i na Mpaket, kabrio lestene limce a pod... asi nej jsou 7,5+8,5 zdvojenej petipaprsek s napisem (pozor na kopie), byly na GT verzi...
Diky, to jsem potreboval slyset Jinak priste zacnu hledat, nenapadlo me ze by tuhle kravinu uz nekdo predemnou resil