Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 540i zkušenosti?
-
- Klubové ID: 1589
Já jsem koupil 540i před měsícem v Německu a jezdí parádně. Akorát ručička palivoměru dost rychle klesá. Podle BC jsem na průměru asi 15 litrů Naturalu-Plus na 100 km. S tím jsem ale počítal. Výkon a akcelerace se musí něčím zaplatit. Hledal jsem tohle auto v Německu půl roku a není moc z čeho vybírat. Chtěl jsem rok 2000 a mladší v co nejlepší výbavě. V ceně do 300 litrů je na portálech asi 20 aut a auto s méně než 150.000 km se nevyskytuje a pokud se vyskytuje, tak má v háji motor nebo převodovku. Moje auto mělo najeto 160 tkm a kupoval jsem ho od privátní osoby. Vyměnil jsem různé ulámané plasty, dvě přední ramena, stěrače, prošlapané koberečky, všechny filtry a motorový olej. To celé mně stálo asi 30 litrů a auto vypadá jako nové. Ještě mě čeká palubní přístroj. Ten si dám k vánocům. Aut už jsem měl pěknou řádku a musím řici, že na ujetých 160 tkm je auto velmi zachovalé, nikde nekoroduje, všechny šrouby jdou uvolnit, výfuk je původní a není nikdy rezavý. Je na něm vidět dobré dílenské zpracování a použití velmi kvalitních materiálů.
-
- Klubové ID: 860
Tak já za sebe můžu říct že 540i je ideální volba pro toho kdo chce po sešlápnutí plynu zažít skutečný koncert a nekouká tolik na spotřebu,i když i ta mě mile překvapila.Mám dlouhodobý průměr cca za 3měsíce 11,4l.Jinak auto mám taky z D,ale je dovežené z Itálie.Zatím jsem měl pouze problém s podávacím čerpadlem v nádrži,jinak vše v poho.
Kromě výměny oleje a filtrů jsem zatím nic dělat nemusel.

-
- Klubové ID: 788
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně zaplať pánbůh za každýho,kdo se nebojí velkýho obsahu,protože 540-tka za to opravdu stojí,ve srovnání třeba s audi 4.2quatro,nebo Mercedesem Benz E 420i(430) V8 je to nejlepší auto. Kdyby se ti podařilo koupit třeba už i s LPG,tak jseš vysmátej člověk,bezmála 300 kobyl a za poloviční spotřebu
Jinak tento motor nemá žádný vyslovený neduhy,záleží na předešlým majiteli.já měnil akorát vodní pumpu,jinak vše ostatní byl spotřebák,olej v motoru,v převodovce,destičky,kotouče,ramena atd,jako u všech ostatních aut.

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jseš šťastnej člověk,za tyhle prachy je to víc než dobrý,protože jinak pokud je to v dobré výbavě a hlavně v M-Packetu,tak se to dá koupit klidně i o sto táců víc.A navíc ještě v LPG-čku.No,prohlídni to auto pořádně,aby to nebyla nějaká mrdka,protože za tyhle prachy se toho potřebuje buď někdo rychle zbavit,nebo potřebuje nutně prachy a proto prodává?!speedy89 píše:díky za rady asi to promyslím naskytlo s mi ted jedno rok 1997 M62 automat prej má najeto 250cca +- a ve slušné vybavě jako kuže a tak cenovka 150 tak ja bych do toho šel je tam totiž prej i lpg se sevenci
Už podle té ceny to bude pěkná vrána... Znám člověka, který i s „odborným“ doprovodem koupil 535i e39 rok 98 za 160 táců. Chvíli to jezdilo a pak to začlo. K dnešnímu dni do toho nasypal nad rámec pořizovací ceny asi dalších 150, a zdá se že to nebere konec...Marten píše:A co tohle: http://www.annonce.cz/detail/BMW-Rada-5 ... UZJW1.html
Myslím, že kdyby ta 540 z annonce za něco stála, majitel by ji nedával za suché z nosu... Možná ví, že to smrdí vrakovištěm
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak,kámošovi jsem nedávno našel na autoscoutu 540-tku r.v.99 komplet v mpacketu včetně navi 16:9 krom kůže vše včetně M5-tkových el.sklopných zrcátek na origo M6-tkových 19-tkách kolech a dal za ní 360tis.kč.Ale A1 stav,prostě libovka,takže proč to za ní nedát,teď je v klidu a vysmátej.mario42 píše:Už podle té ceny to bude pěkná vrána... Znám člověka, který i s „odborným“ doprovodem koupil 535i e39 rok 98 za 160 táců. Chvíli to jezdilo a pak to začlo. K dnešnímu dni do toho nasypal nad rámec pořizovací ceny asi dalších 150, a zdá se že to nebere konec...Marten píše:A co tohle: http://www.annonce.cz/detail/BMW-Rada-5 ... UZJW1.html
Myslím, že kdyby ta 540 z annonce za něco stála, majitel by ji nedával za suché z nosu... Možná ví, že to smrdí vrakovištěm
Určitě je lepší připlatit a nenechat se zlákat mámením nízké ceny, ono to často v konečném důsledku vyjde levněji a bez starostí...eric píše:Tak tak,kámošovi jsem nedávno našel na autoscoutu 540-tku r.v.99 komplet v mpacketu včetně navi 16:9 krom kůže vše včetně M5-tkových el.sklopných zrcátek na origo M6-tkových 19-tkách kolech a dal za ní 360tis.kč.Ale A1 stav,prostě libovka,takže proč to za ní nedát,teď je v klidu a vysmátej.mario42 píše:Už podle té ceny to bude pěkná vrána... Znám člověka, který i s „odborným“ doprovodem koupil 535i e39 rok 98 za 160 táců. Chvíli to jezdilo a pak to začlo. K dnešnímu dni do toho nasypal nad rámec pořizovací ceny asi dalších 150, a zdá se že to nebere konec...Marten píše:A co tohle: http://www.annonce.cz/detail/BMW-Rada-5 ... UZJW1.html
Než jsem koupil svoje auto, obešel jsem deset E39 a společným jmenovatelem všech s cenou pod 180 tisíc byly výhledové investice v řádu desetitisíců. Když koukám třeba na TipCars na ty ceny kolem 120, 130 táců, tak se jenom usmívám. Kdo to koupí, měl by si nechat ještě pár korun navíc. Na provaz...
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesněmario42 píše:Určitě je lepší připlatit a nenechat se zlákat mámením nízké ceny, ono to často v konečném důsledku vyjde levněji a bez starostí...eric píše:Tak tak,kámošovi jsem nedávno našel na autoscoutu 540-tku r.v.99 komplet v mpacketu včetně navi 16:9 krom kůže vše včetně M5-tkových el.sklopných zrcátek na origo M6-tkových 19-tkách kolech a dal za ní 360tis.kč.Ale A1 stav,prostě libovka,takže proč to za ní nedát,teď je v klidu a vysmátej.mario42 píše: Už podle té ceny to bude pěkná vrána... Znám člověka, který i s „odborným“ doprovodem koupil 535i e39 rok 98 za 160 táců. Chvíli to jezdilo a pak to začlo. K dnešnímu dni do toho nasypal nad rámec pořizovací ceny asi dalších 150, a zdá se že to nebere konec...
Než jsem koupil svoje auto, obešel jsem deset E39 a společným jmenovatelem všech s cenou pod 180 tisíc byly výhledové investice v řádu desetitisíců. Když koukám třeba na TipCars na ty ceny kolem 120, 130 táců, tak se jenom usmívám. Kdo to koupí, měl by si nechat ještě pár korun navíc. Na provaz...

Joo, s tim kamosem jsem se nedavno potkal na chodovskem Agipu a musim uznat, vazne uplna vune.. o jeho vysmatosti svedci i to, ze jsem ten samy den pak sel v podnapilem stavu pres Modrany a koho nevidim na cervene (hluboka noc, jedine auto siroko daleko).. jeho vysmatej ksicht od ucha k uchu a se slovy "ja se jen projizdim" to odhrabl a ty jeho zlate koncovky malem vysklivaly okna okolnich panelakueric píše:Tak tak,kámošovi jsem nedávno našel na autoscoutu 540-tku r.v.99 komplet v mpacketu včetně navi 16:9 krom kůže vše včetně M5-tkových el.sklopných zrcátek na origo M6-tkových 19-tkách kolech a dal za ní 360tis.kč.Ale A1 stav,prostě libovka,takže proč to za ní nedát,teď je v klidu a vysmátej.mario42 píše:Už podle té ceny to bude pěkná vrána... Znám člověka, který i s „odborným“ doprovodem koupil 535i e39 rok 98 za 160 táců. Chvíli to jezdilo a pak to začlo. K dnešnímu dni do toho nasypal nad rámec pořizovací ceny asi dalších 150, a zdá se že to nebere konec...Marten píše:A co tohle: http://www.annonce.cz/detail/BMW-Rada-5 ... UZJW1.html

-
- Kontaktovat uživatele:
Martinéz píše:Jj,von v tom autě snad žije,tady v Rokycanech taky furt jen jezdíeric píše:Joo, s tim kamosem jsem se nedavno potkal na chodovskem Agipu a musim uznat, vazne uplna vune.. o jeho vysmatosti svedci i to, ze jsem ten samy den pak sel v podnapilem stavu pres Modrany a koho nevidim na cervene (hluboka noc, jedine auto siroko daleko).. jeho vysmatej ksicht od ucha k uchu a se slovy "ja se jen projizdim" to odhrabl a ty jeho zlate koncovky malem vysklivaly okna okolnich panelakumario42 píše: Tak tak,kámošovi jsem nedávno našel na autoscoutu 540-tku r.v.99 komplet v mpacketu včetně navi 16:9 krom kůže vše včetně M5-tkových el.sklopných zrcátek na origo M6-tkových 19-tkách kolech a dal za ní 360tis.kč.Ale A1 stav,prostě libovka,takže proč to za ní nedát,teď je v klidu a vysmátej.Když jsem se ho zeptal,kolik už projezdil tímhle stylem benzínu,tak řekl drž se,že za 2 a půl měsíce 50tis.kč,slušný,né?!Jó a čepuje tam výhradně 100 okt. racing na shellce.Ale zvuk má bombovej,viď?!Má tam celej zadní tlumič s porsche a vevnitř to má furt čistý lepší jak v obejváku,utírá tam i snad prach a meje to třeba i 2x denně,když má čas.Hroooznej pacient,ale od takovýho člověka bych si auto koupil hned,taky na ničem nešetří!!