Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kupit gumicky alebo cele stierace?
Stierace mi vodu skor rozmazavaju po skle (originaly BMW od Bosch na E46).
Rozmyslam ci vymenit len gumicky (cca 500) alebo komplet stierace (cca 2000).
Niekde som sa docital ze po vymene gumiciek moze byt vysledok aj tak zly, pretoze stierace vekom stracaju pritlak na sklo a preto treba nove.
O cenu az tak nejde, skor o to, aby som vedel, ci to je pravda resp. aku zivotnost maju stierace (co sa pritlaku tyka?) Bosch na BMW.
Rozmyslam ci vymenit len gumicky (cca 500) alebo komplet stierace (cca 2000).
Niekde som sa docital ze po vymene gumiciek moze byt vysledok aj tak zly, pretoze stierace vekom stracaju pritlak na sklo a preto treba nove.
O cenu az tak nejde, skor o to, aby som vedel, ci to je pravda resp. aku zivotnost maju stierace (co sa pritlaku tyka?) Bosch na BMW.
Na AeroTwin-och mi vadia 2 veci:
- nemaju tu peknu aerodynamicku listu ako originaly (tiez ich vyraba Bosch), a tato "lista" dobre zachytava hmyz, ktory sa inak zapecie do stieracov
- neexistuje dlzkou presny set na E46, takze mas o 2,5 cm kratsiu vodicovu stranu a vznika v strede skla nezotrety kusok vody.
Pojdem asi do komplet stieracov...
Inak v USA napr. na bimmerparts.com je original set za 36 USD...
http://catalog.worldpac.com/zygmunt/wiz ... +Blade+Set
- nemaju tu peknu aerodynamicku listu ako originaly (tiez ich vyraba Bosch), a tato "lista" dobre zachytava hmyz, ktory sa inak zapecie do stieracov
- neexistuje dlzkou presny set na E46, takze mas o 2,5 cm kratsiu vodicovu stranu a vznika v strede skla nezotrety kusok vody.

Tak pokud jses tak narocnej tak jedine origo....DominikB píše:Na AeroTwin-och mi vadia 2 veci:
- neexistuje dlzkou presny set na E46, takze mas o 2,5 cm kratsiu vodicovu stranu a vznika v strede skla nezotrety kusok vody.![]()

-
- Klubové ID: 1589
Stírátka AeroTwin by měly být dělány přesně na dané auto. Podle tvaru předního skla mají tvarovanou vnitřní pružinu. Když jsou udělané podle tvaru skla, tak stírají parádně. Na e39 se ale nevyrábí. Gumičky bych neměnil, protože většinou jsou vyčochtaný kluby na stírátkách a s novejma gumičkama stírátko poskakuje po skle. Včera jsem kupoval sadu origo stěračů na e39 v BMW a stála i s DPH 1218,- Kč.
Kupil som prave originaly na E46 (od Bosch) a stieraju rovnako krasne ako AeroTwiny, naviac maju peknu aerodynamicku listu
(1650 Sk)
Uvidime ako sa budu spravat v 170 km/h v silnom dazdi. Tie stare (gumicky resp. stierace, to je jedno) absolutne nestihali a nevidel som pri jazde za iducim autom rozprasujucim vodu od kolies nic.

Uvidime ako sa budu spravat v 170 km/h v silnom dazdi. Tie stare (gumicky resp. stierace, to je jedno) absolutne nestihali a nevidel som pri jazde za iducim autom rozprasujucim vodu od kolies nic.