DOEMIXXX píše:existuje neco jako jsou prodejci auto barev, kde ti primo namichaji prislusny odstin i na kuzi? Potreboval bych neco udelat s prednima sedackama a rovnou i madlo u spolujezdce (btw. vzdycky to jsou kousky, ale doukazou me vzdy vytocit, kdyz se na ne koukam) a nejvic me sere jak se kazdy koste vsimne jen bolavejch mist na prednich sedackach (osoupany lak sem tam), zdravych a krasnych veci se nikdo nevsimne
v nejakym tematu tak 2 mesice zpet byl eshop na barvy v origo odstinech bmw z ameru.. sakra, jen to najit..
DOEMIXXX píše:existuje neco jako jsou prodejci auto barev, kde ti primo namichaji prislusny odstin i na kuzi? Potreboval bych neco udelat s prednima sedackama a rovnou i madlo u spolujezdce (btw. vzdycky to jsou kousky, ale doukazou me vzdy vytocit, kdyz se na ne koukam) a nejvic me sere jak se kazdy koste vsimne jen bolavejch mist na prednich sedackach (osoupany lak sem tam), zdravych a krasnych veci se nikdo nevsimne
Poho píše:Včelí vosk koupíš u každého šikovného včelaře nebo ve včelařských prodejnách - to najdeš. Dále můžeš použít třeba balzám na kůži zn. PADANA 250 ml. za 170 Kč. Ale v tom jsou ještě nějaké další příměsi.
Jinak tedy barvit před balzámováním.
Padla zmínka o šikovném včelaři, jednoho bych i znal, ještě sem s ním teď neměl možnost mluvit, ale chci se zeptat na jaký vosk se u něj mám ptát? Já si vosk vybavuju pouze jako tvrdý kus hmoty, vpodstatě svíčku. On jako včelař mi může nabídnout i něco tekutějšího? Díky
co se černé barvy týče, byla mě doporučena jakákoliv lihová (ebenová) která se dá dostat v drogerii, v tom sedlářství mají nějakou francouzskou černou barvu na sedla 0,5L za cca 300,-
řeším ale čím zakrýt drobné praskliny a oděrky, ideální by byl ten tmel z USA (ebay), nemát ale někdo zkušenost s něčím co by se dalo koupit u nás?
Mám bílé značně poškozené sedačky z kůže. Sedačky jsem čistil mýdlem Dove. Koupil jsem barvu na kůži v OBI a emulzi na kůži od Sonaxu. Teď jde ale o to, že jsou ty sedačky občas někde trochu prořízlé a u řidiče je na sedáku u šití už v podstatě prosezená. Já teď budu obnovovat všechny krom té řidičovy ,, pak dám reference ,,, ale potřeboval bych poradit co s tou řidičovou.
ironpipi píše:Já dnes koupil sonax, první dojmy dobrý, uvidíme co to udělá časem
myslis to bile sperma v cerne plast pixle? muj poznatek je ten, ze to nedela prakticky nic a pokud se to dokonale nevycisti, dela to bile usazeniny v porech a vraskach..
Předchozí majitel používal na kůži přípravek od Sonaxu a jak píše Martinéz, zůstaly po něm bílé usazeniny ve vráskách. dostával jsem to dolů hodně dlouho. Ještě navíc kůži čistil nějakým chlupatým hadrem a kromě bílých usazenin nalepil na kůži drobné chlupy, které šly také blbě očistit. Koupil jsem originální přípravek od BMW a také jsem nepozoroval nějaký zázračný účinek. Akorát nějak divně smrdí. Zkoušel jsem ještě cosi od Armoralu a také nic moc. Jediné, po čem vypadala kůže lépe byl Leather Cleaner and Conditioner Platinum od Turtle Wax. Dokázalo to rozpustit i bílé zbytky od Sonaxu.