Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tlumiče pérování

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bavos
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Bavos »

Zdravím všechny fandy tuningu a zvláště značky bmw, potřeboval bych poradit, na jakou webovou stránku se mohu obrátit, potřebuju totiž tlumiče pérování na E36 compact, 1.6, r.v. 1997 a co jsem zatím viděl, tak je to na mě moc drahé. Nabízejí mi v prodejně ATU 4600 za oba Monroe. Může mi někdo poradit, kde je sehnat levněji? Ale chci nové!
Yngwie

#2 Příspěvek od Yngwie »

No levneji nez shity Monroe asi fakt nesezenes. Normalni solidni tlumic stoji jedne predni tak 4k.
HAMANN

#3 Příspěvek od HAMANN »

Taky predne tady moc fandu tuningu nenajdes..... :D, a co se tyce tlumicu mas bmw tak nemuzes srovnavat ceny s feldou :D, pokud jde o tlumice, zkus najit neco v Elitu nebo v Kelly, stranky jsou tady na klubu. No pokud chces nejlevnejsi tak kup blato Starline v Kelly, bude nejlevnejsi ale bude to blato.... :D Nejlip Sachs, Boge, Bilstein atd...
Yngwie

#4 Příspěvek od Yngwie »

Autokelly.cz

nebo Elit ... ale ceny jake dostanes to nevim.
zool

#5 Příspěvek od zool »

Yngwie píše:No levneji nez shity Monroe asi fakt nesezenes. Normalni solidni tlumic stoji jedne predni tak 4k.

tyjo ja na treba na ty monroe reflex slyšel samou chválu, ale dva stojej 7,5k
vilejs

#6 Příspěvek od vilejs »

skus sachs..nesmrtelnej tlumic :P v elite maji,cena sice vysoka,ale vydrzi dllllllho
michal09

#7 Příspěvek od michal09 »

:D Nemůžu jinak než doporučit pana Chovance z Auto Fren, velmi dobrá domluva a hlavně vynikající německé tlumiče Bilstein za super ceny... Osobní zkušenost výborná :wink:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=51802
Odpovědět