paveld píše:
Taky doporucuju tenhle shop! Dokonce primo tenhle podvozek jsem u nich taky kupoval.
A jaký snížení sis bral? Nemáš - 60?
40/30.. ale priste bych vzal ten 60/30. predek mi moc neklesl, zadek dost, ze jsem tam musel vratit puvodni pruziny, protoze byl niz jak predek.
Jako super, ale já pořád nechápu, jak můžete všichni snižovat 6 čísel Já mám mtech na 18ckách a po 16k km už sou na podvozku menší vůle,kerejm dávám 6-8k km....a to jezdím, imho docela slušně....A neříkejte mi, že profil 225/40/18 je o tolik šetrnější než třeba 215/40/17...
Leveler píše:
40/30.. ale priste bych vzal ten 60/30. predek mi moc neklesl, zadek dost, ze jsem tam musel vratit puvodni pruziny, protoze byl niz jak predek.
Jako super, ale já pořád nechápu, jak můžete všichni snižovat 6 čísel Já mám mtech na 18ckách a po 16k km už sou na podvozku menší vůle,kerejm dávám 6-8k km....a to jezdím, imho docela slušně....A neříkejte mi, že profil 225/40/18 je o tolik šetrnější než třeba 215/40/17...
No jo, ale když mrkneš na -40 tak je to pomalu stejná koza jako na serii By to chtělo asi náký pořádný fotky, ale nechcu mít teda zadek níž jak předek:(
Pristi tyden budu montovat podvozek znamemu na E36 325i 60/30 od Supersportu,tak vam sem muzu hodit fotky.
Jinak bral jsem ho u x1 tuning a vysel me, kdyz jsem ho bral na nasi firmu, na rovnych 6tis.kc +posta.Byl jsem prekvapen dobou dodani,ve stredu jsem zavolal a v pondeli jsem ho mel u me.Jezdi do Nemecka co tyden,takze se neceka ,jak jinde klidne i mesic.
Leveler píše:
covece, rekl bych ze to ma byt 215/45/17, jinak by to vypadalo asi blbe...
mam zkusenost s rozdilem mezi 17 a 16 a to je kurva rozdil, tak jestli je mezi 18 a 17 stejny, tak to musi byt hoooodne znat...