Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
mapa Chorvatska
-
- Klubové ID: 1460
-
-
- Klubové ID: 56
aha ... jestli chceš tak zejtra ti podrobně sem napíšu jak máš jet přes slovinko....abys nemusel platit dálnici...michalgera píše:Jedu do Makarské tam to opravdu nepotřebuju, ale chceme tam jezdit po výletech.Pavel píše:kam až jedeš ??? přes slovinsko jsem ted jel po okrskách abych neplatil dálnici..je to cca 20 až 30 km navíc ale dobrá cesta...a chorvatsko jedeš skoro furt dálnici...tam mapu ani nepotřebuješ...
-
Tak to bude už pozdě já jedu za hodinu.Pavel píše:aha ... jestli chceš tak zejtra ti podrobně sem napíšu jak máš jet přes slovinko....abys nemusel platit dálnici...michalgera píše:Jedu do Makarské tam to opravdu nepotřebuju, ale chceme tam jezdit po výletech.Pavel píše:kam až jedeš ??? přes slovinsko jsem ted jel po okrskách abych neplatil dálnici..je to cca 20 až 30 km navíc ale dobrá cesta...a chorvatsko jedeš skoro furt dálnici...tam mapu ani nepotřebuješ...
Nezvládneš to alespoň stručně? docela by mě to pomohlo.
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
tak určitě navštivte přírodní rezervaci BIOKOVO, je to pár km od Makarský v horách... naprostá nádhera...! Odtamtud uvidíš pobřeží stovky km dalekomichalgera píše:Jedu do Makarské tam to opravdu nepotřebuju, ale chceme tam jezdit po výletech.Pavel píše:kam až jedeš ??? přes slovinsko jsem ted jel po okrskách abych neplatil dálnici..je to cca 20 až 30 km navíc ale dobrá cesta...a chorvatsko jedeš skoro furt dálnici...tam mapu ani nepotřebuješ...

-
pojedeš asi rakousko přes Graz.... dojedeš na hranice slovinské ... tam je cedule žlutá na Sentilj...odbočíš na něj a pojedeš na Lenart ... s Lenartu na Ptuj a s ptuje na Zagreb a vyjedešasi 10 až 15 km na hlavní silnici od hranic..je to ta hlavní silnice mezi harnicemi a mariborem......koukni do Map na netu...je to tam sice v malém rozlišení ale abys mě zhruba představu
-
dy je lepší mapa...tak si zapiš i ty menši dědiny protože ted jsi nejsem uplně jist jestli jsou ty větší města hned značeny...snad jsem ti pomohl 
http://realtravel.com/dm-1193-slovenia_maps
jel jsem přes ten vranji vrh,sladky vrh atd ... to poznáš... už tama jezdí i rakušáci a češi...

http://realtravel.com/dm-1193-slovenia_maps
jel jsem přes ten vranji vrh,sladky vrh atd ... to poznáš... už tama jezdí i rakušáci a češi...
-
-