Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Problém s rychlým rozjížděním (E34)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Freeman

#21 Příspěvek od Freeman »

m51d25 píše:neviem ako inak,ale urcite sa da..kua nikto ti neporadi..to je ale na...,ta kompresia sa da lahko zmerat..vyberes sviecku,das tam merac a pretocis motor..alebo aj tak na sedlaka,ze najdes kolegu co ma dobry motor(taky isty) a zaparkujete na kopci vedla seba a date obaja rychlost.napr.3ku alebo 4ku..to je jedno...zavysi od kopca..no a ktory brzdi motorom lepsie,ma aj lepsiu kompresiu..da sa vselico doma vymyslet :)

díky :)
VELMEN

#22 Příspěvek od VELMEN »

Freeman píše:
VELMEN píše:mám e34 525i 24V 141KW a urval jsem taky i na 245tkách. ale 520 neni tak dravá jestli tam máš ještě pořádný balóny...

promiň, ale co jsi urval? :) jsou tam 15" kola

Né mám 17tky,ale když za to fakt vezmeš ,tak to prostě urveš..ale teď už ne..motor v píči a nevim jestli je to tím,že jsme se vrtali v tom šroubku co na něj naráží škrtící klapka nebo prostě tím,že je v něm voda,ale vůbec nebrzdí přes rychlost..prostě jede dál..když bude měnit hlavu a těsnění ,tak se ta kamprese taky dá opravit ne?
vilejs

#23 Příspěvek od vilejs »

kompresia ked neni tak su 2 problemy.piestne kruzky v p... alebo sedla ventilov v p... dufam ze to bude iba na ventiloch..to ubrusis pastou a si v pohode.kruzky by boli nadlho.to by som uz menil motor:)ps.aj pri dojebanom tesneni by to malo brzdit motorom dobre..jedine ze by si mal v p..hlavu tak,ze medzi dvoma valcami,vtedy tam unika vsetko vsade:))
bawacek
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od bawacek »

Mel jsem ten stejny problem co ty,vymenil jsem spojku a hned to bylo neco jinyho. Takze vymen spojku a muzes hrabat vo 106 :lol: 8) :wink:
scoo8y

#25 Příspěvek od scoo8y »

na hrabani si kup traktor :lol:
Michall

#26 Příspěvek od Michall »

Fugo píše:mám 750iAL BiTurbo, taky nehrabe, poraďte, je to můj životní cíl. Děkuji :D
...a měl si to nastartovaný :lol: :lol:
Odpovědět