Ahoj. Mám problém s BMW E34. No není to tak úplně problém - prostě pokud se chci rychle rozjet s protočením kol, v žádném případě se mi to nepodaří. Původně jsem myslel, že je to chyba svíček. Pak jsem, ale auto se spojkou vyhnal do 4000ot a teprve pak se rozjel a stejně to prostě nejde. A to se takhle rozjíždím s protočením i s Fabii 1.2HTP U novějších bych to svedl na protiskluzový systém - má něco takového i E34? Moc se mi nezdá, že by to tahle mělo, neboť je to jen 520i (velké BC, ale žádné extra příplatky).. Kdyby někdo věděl tak díky
nooo 520 musi gumovat aj keby nechcela:)spojka to nebude?nic ine tam nemoze byt zle..ak ide motor normalne...skus si dat homemade test spojky:)na rucnej sa rozbehni na 3rychlosti.uvidis ci auto ostane stat ked pomali pustas spojku a neroztancuje motor.
No, možná je to ve výkonu motoru vs. váha e34. Měl jsem 520i e39 a ta taky nehrabala.....a navíc pokud tam máš nějaké širší pneumatiky, tak je to ještě horší.
tak to ano,je to tazky voz.a tem m20 blee.)))ale v e30 bol v pohode 129koni tam stacilo..mne sa podarilo ukrutit/odtrhnut zadnu napravnicu na 325e a to tiez neni nejak silne,len ma krutak jak hovado..a ten hrabal ako pes, ked hlada zakopanu kost:)
520i musí hrabat jako zběsilá..I 316i E30 kombi hrabe i na místě a o tolik lehčí neni a to tam jsou 205ky pneu.. U té 520i bude asi špatná spojka bych taky tipoval
Ono nemuzes taky srovnavat s fabii ktera ma pohon na predek, s tim se vzdycky hrabe lip, na zadni pohon musis mit vetsi vykon aby to hrablo.... Ale 520 i s m20 by mela hrabat bez problemu, treba je to uz celkova unava motoru.....
525i 24V, 141kW a urval jsem to i na 235/45/17. Prostě najít mokrej trávník apod...přes písek po mokrej asfalt.... aby nám nakonec nezapomněl říct,že je to v matu...
BMWPower píše:525i 24V, 141kW a urval jsem to i na 235/45/17. Prostě najít mokrej trávník apod...přes písek po mokrej asfalt.... aby nám nakonec nezapomněl říct,že je to v matu...
Ještě mě napadá, že mám vyměnit hadici k sání, protože jsou v ní díry, ale zdá se mi, že to asi nebude tím, že? Motor unavený nejspíš není, protože jinak jede krásně. Sice má najeto 312tis, ale jede třeba daleko lépe než Mondeo také s 2l, které jsem zkoušel. Typ motoru nevím jaký je. Je to řadový šestiválec z roku 92.
110kw a nehrabe?hmm to je zvlastne..tie derave hadice sania s tym nic nemaju..to musi byt spojka..skus ju otestovat,ako som pisal...len ju nespal:) inak spominam na jednu m50ku 2liter a tiez nechcela ist..ale tam bola v prdeli kompresia.to tebe ide dobre-ako si napisal..tak ta spojka asi no..
m51d25 píše:110kw a nehrabe?hmm to je zvlastne..tie derave hadice sania s tym nic nemaju..to musi byt spojka..skus ju otestovat,ako som pisal...len ju nespal:) inak spominam na jednu m50ku 2liter a tiez nechcela ist..ale tam bola v prdeli kompresia.to tebe ide dobre-ako si napisal..tak ta spojka asi no..
je možné ji otestovat jinak? Nerad bych to auto ničil
m51d25 píše:110kw a nehrabe?hmm to je zvlastne..tie derave hadice sania s tym nic nemaju..to musi byt spojka..skus ju otestovat,ako som pisal...len ju nespal:) inak spominam na jednu m50ku 2liter a tiez nechcela ist..ale tam bola v prdeli kompresia.to tebe ide dobre-ako si napisal..tak ta spojka asi no..
ještě k té kompresi, když jede jinak jak má, tak je komprese v pořádku?
neviem ako inak,ale urcite sa da..kua nikto ti neporadi..to je ale na...,ta kompresia sa da lahko zmerat..vyberes sviecku,das tam merac a pretocis motor..alebo aj tak na sedlaka,ze najdes kolegu co ma dobry motor(taky isty) a zaparkujete na kopci vedla seba a date obaja rychlost.napr.3ku alebo 4ku..to je jedno...zavysi od kopca..no a ktory brzdi motorom lepsie,ma aj lepsiu kompresiu..da sa vselico doma vymyslet