zdarec,uz jsem to psal ale deb*l jsem to dal do jinyho topiku:( a asi se to hodi sem...potrebuju poradit s montazi sibru u e36...nevim si rady...nevim jak namontovat na sibr tu desku ze spod(nevim jak se ji rika).melo by to fungovat jako ze pres nejaky kolejnicky do kterejch se to nasadi a zacvakne ale nemam s tim zkusenost a nechci to po*rat...
nemohl by tu nekdo hodit nejaky podrobnejsi navod ? Taky by se mi libil sibr, to je jediny co mi na tom aute chybi, nekdy misto klimy bych radsi bral sibr
myslim tu desku s tapecirem..jasny uz jsem slysel ze je to cvak cvak:) ale pro me to cvak cvak je maturita na kterou jsem se ucil vsechno krom jedny otazky kterou sem si vylosoval:) tak jestli ma nekdo pls ten navod:)dik
to nepotrebujes navod:) oznac si presne na tapci kde to zapada do plechu a normalne to tam natlac..fakt nato netreba navod.je tam tusim 6 alebo 8 tych cvakov:) normalne ovor siber na vetrak iba a nasun to dovnitr.pak zatlac a jedes.prace na 1min 14,24sec.alebo skus kuknut johan and sean e32 page..tam sa tomu venovali tusim..alebo stranku e32 informations and links..teraz neviem.adresu ti poslu ked chces