Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

žhavky starline

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jzxr
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od jzxr »

má někdo zkušenost? http://www.autokelly.cz kód ss 10100 cena je lákavá ale nerad bych si naběhl, na druhou stranu kdyby byli stejně kvalitní jako NGK tak proč je nekoupit:)
jzxr
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jzxr »

nikdo nezkoušel nebo se nechcete přiznat že je máte v motoru?:) před zimou budu muset vyměnit žhavičky tak potřebuju vědět jaký koupit.
fafejta

#3 Příspěvek od fafejta »

Starline je docela riskantní značka jako obecně,zkus Brisk.
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1458

#4 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Starline nebrat,to si to radši doma vyrob sám :D
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
HAMANN
Klubové ID: 1188

#5 Příspěvek od HAMANN »

Starline kupovat opravdu jen kdyz auto prodavas! Kor zhavky, ty uz ti pak v motoru zustanou na veky... :D
CESi125
Klubové ID: 1570
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od CESi125 »

Nebrat nic od Starline :!: Sou to shity :!:
Nedal bych to ani na prodávaný auto,páč až by to dotyčnej kupující zjistil(netrvalo by to dlouho),mohl by to brát jako pokus o atentát(čepy,brzd.pakny a podobně).
BMWPower
Klubové ID: 950
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od BMWPower »

Raději přihoď peníz a kup lepší. Vyplatí se to. Na svíčkách,oleji a brzdách by se nikdy šetřit nemělo. :wink:
Slid
Klubové ID: 1699

#8 Příspěvek od Slid »

Starlain je shit, kup žhavičky značky BERU ty se davají do BMW i do prvovýroby.Jiné bych do BMW ani nedal.
Radek

#9 Příspěvek od Radek »

kamarad ma na TDS zhavicky od starline a pohoda...a je na ne snad 3roky zaruka
JIP

#10 Příspěvek od JIP »

Radek píše:kamarad ma na TDS zhavicky od starline a pohoda...a je na ne snad 3roky zaruka
Jo, 3 roky záruka, ale odtah auta když ti dojede a práci, kterou strávíš výměnou a lítáním s reklamací ti nikdo nezaplatí.
Někdy je třeba si spočítat, že prostě člověk není tak bohatý, aby mohl použít ten nejlevnější díl...
Taky mám se STARLINE špatné zkušenosti, příjde mi, že ty díly jenom vypadají jako díly, ale ve skutečnosti to materiálem ani způsobem zpracování neodpovídá nárokům na funkčnost...
Radek

#11 Příspěvek od Radek »

JIP píše:
Radek píše:kamarad ma na TDS zhavicky od starline a pohoda...a je na ne snad 3roky zaruka
Jo, 3 roky záruka, ale odtah auta když ti dojede a práci, kterou strávíš výměnou a lítáním s reklamací ti nikdo nezaplatí.
Někdy je třeba si spočítat, že prostě člověk není tak bohatý, aby mohl použít ten nejlevnější díl...
Taky mám se STARLINE špatné zkušenosti, příjde mi, že ty díly jenom vypadají jako díly, ale ve skutečnosti to materiálem ani způsobem zpracování neodpovídá nárokům na funkčnost...
ted to vypada, ze kupuju vse od starline..... na svym aute nemam vuubec nic a ani bych nic nekoupil... :wink: jen jsem dal kamaradovo zkusenost..... :wink:
JIP

#12 Příspěvek od JIP »

Radek píše: ted to vypada, ze kupuju vse od starline..... na svym aute nemam vuubec nic a ani bych nic nekoupil... :wink: jen jsem dal kamaradovo zkusenost..... :wink:
Mám dojem, že v sortimentu STARLINE zrovna asi moc komponetů na dvanáctihrnkovou osmu nebude... :lol: (tu věc ti trochu závidím :oops: )
Odpovědět