mám dotaz, koupil jsem si 530d E61 s velkou navigací, a myslel jsem si, že když to má DVD tak že to bude umět i filmy. nevíte jestli to jde nějak rozjet??? a co MP3 na CD? taky nejdou????
MP3 na CD jdou, DVD mechanika funguje pouze s mapama.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
fredy píše:tak MP3 prý nejdou, ted mě to říkal borec v Benocaru, navigace s DVD to prostě neumí
Já mám navi Professional - DVD jednotka pro mapu + CD jednotka nad ní a MP3 hraje - r. v. 2006. Borec v Renocaru je zřejmě stejnej machr, jako všichni "odborníci" v Renocaru.
fredy píše:hm a mě ne, r.v. 2004 a jede ti to i v changeru?
Nemám changer. Jsem koukal do ETK a MP3 to hraje až od 03/2005
Já se v tom dneska pohrabal a moje dvd mechanika přehrává v tomhle setupu v pohodě music CD a MP3 CD - MP3 DVD jsem neměl možnost vyzkoušet, protože jsem línej to pálit, ale jinak by to asi mělo na muziku fachat.
prase007 píše:Já se v tom dneska pohrabal a moje dvd mechanika přehrává v tomhle setupu v pohodě music CD a MP3 CD - MP3 DVD jsem neměl možnost vyzkoušet, protože jsem línej to pálit, ale jinak by to asi mělo na muziku fachat.
tak prd, nechápu to, dal jsem tam dvd, vypnul klíček, zamknul auto a šel pryč asi na 20 min. vrátím se, otočím klíčkem a stejně se to nenačetlo... je to výpal DVD europe 2008-1 ještě jsem kontroloval jestli sou tam všechny soubory a je to vlastně stejné jako to originální CD 2004-1 co jsem k auto dostal... v čem může být chyba?