Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Dotaz na funkci jednoho prvku v interiéru

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Freeman

#1 Příspěvek od Freeman »

Ahoj. Stále jsem nepřišel na co je kolečko u větrání v interiéru na jedné straně označeno modře a na druhé červeně. K čemu slouží? Viz. Obrázek[/img]
Bambus_m5
Klubové ID: 1620

#2 Příspěvek od Bambus_m5 »

Freeman píše:Ahoj. Stále jsem nepřišel na co je kolečko u větrání v interiéru na jedné straně označeno modře a na druhé červeně. K čemu slouží? Viz. Obrázek
Je to na regulaci teploty vzduchu vycházející z daného výstupu. Teplota je nezávislá na nastavení klimatizace/topení. Laicky řečeno můžes si pustit studený vzduch do xichtu i když ve zbytku auta topíš...
Srandik32
Klubové ID: 860

#3 Příspěvek od Srandik32 »

K dolaďení teploty vzduchu kterej ti z toho fouká,modrá-studený,červená-teplý.
Freeman

#4 Příspěvek od Freeman »

Srandik32 píše:K dolaďení teploty vzduchu kterej ti z toho fouká,modrá-studený,červená-teplý.
Ok, ale mě by spíše zajímalo jak to funguje. Zda např. modrá = vzduch z klima a červená = vzduch zvenku nebo jak?
Bambus_m5
Klubové ID: 1620

#5 Příspěvek od Bambus_m5 »

Freeman píše:
Srandik32 píše:K dolaďení teploty vzduchu kterej ti z toho fouká,modrá-studený,červená-teplý.
Ok, ale mě by spíše zajímalo jak to funguje. Zda např. modrá = vzduch z klima a červená = vzduch zvenku nebo jak?
Pokud máš puštěnou klimu tak modrá = studený vzduch z klimatizace jinak jen studený vzduch zvenku. Teplá je max teplota kterou máš nastavenou na topení v celém autě (tohle nevím jistě).
Freeman

#6 Příspěvek od Freeman »

Bambus_m5 píše:
Freeman píše:
Pokud máš puštěnou klimu tak modrá = studený vzduch z klimatizace jinak jen studený vzduch zvenku. Teplá je max teplota kterou máš nastavenou na topení v celém autě (tohle nevím jistě).
Dobře díky!
kadous
Klubové ID: 606

#7 Příspěvek od kadous »

nemci rikaj chladna hlava nohy v teple,dobry na dlouhy trase kdyz si v aute pritopis a muzes horem pustit chladnej vzduch bez otevirani oken
Srandik32
Klubové ID: 860

#8 Příspěvek od Srandik32 »

Obrázek
Fikop
Klubové ID: 444
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Fikop »

Už to tu skoro padlo, je to k přisávání čerstvého vzduchu mimo topení. Čím víc modrá tím víc neohřátého vzduchu.....
Odpovědět