Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
konečně v novinkách něco pěkného o BMW
-
- Klubové ID: 1756
všimli jste si těch drobností, kterýma se snaží přiblížit zase starým dobrým BMW? jako budíky s 4 ciferníkama, zatím alespoň lehce nakloněná přístrojovka a z profilu jak je auto nasrané?
neříkám, ž je to nejhezčí sedmička, ale za poslední dobu jedno z nejhezčích BMW a hlavně se alespoň trošku vrací k tradici značky...je to asi jediné nové BMW, které bych si koupil, už jen pro to, že přístrojovka nemá dvě bubliny, jednu na budíky a druhou na navigaci, máš už jen jednu, klasicou a zase vypadá víc jako BMW 

-
- Klubové ID: 1823
Jj, nová sedma se mi taky dost líbí, na youtube je už pár filmečků, tady v tom je 730d a na závěr i 750iL
http://youtube.com/watch?v=z0w1j2BS498
Co myslíte, bude tahle sedma stát za 15let stejně jako teď stojí e38 ?
http://youtube.com/watch?v=z0w1j2BS498
Co myslíte, bude tahle sedma stát za 15let stejně jako teď stojí e38 ?

Taky vidim a moooooc se těšim na novou pětku...Fipo píše:všimli jste si těch drobností, kterýma se snaží přiblížit zase starým dobrým BMW? jako budíky s 4 ciferníkama, zatím alespoň lehce nakloněná přístrojovka a z profilu jak je auto nasrané?neříkám, ž je to nejhezčí sedmička, ale za poslední dobu jedno z nejhezčích BMW a hlavně se alespoň trošku vrací k tradici značky...je to asi jediné nové BMW, které bych si koupil, už jen pro to, že přístrojovka nemá dvě bubliny, jednu na budíky a druhou na navigaci, máš už jen jednu, klasicou a zase vypadá víc jako BMW

Snad u tohohle trendu zůstanou a opět začnou vyrábět pravá BMW!
Poslední trojka a sedma (minulá) jsou k poblití. Omlouvám se za ten výraz, tak to cítím.

To nove kormidlo v sedme je luxusni,
reminiscence na ///M kormidlo z E39
Jinak celkem vzato. Kdyz jsem videl prvni fotky
rekl jsem si ze se soudruzi asi ^%^*(ly ,
ale cim vic fotek a videi vidim, tim vic se mi libi!
Taky se moc tesim az ji uvidim na zivo.
Souhlasim, ze po delsi dobe opet BMW co ma koule
reminiscence na ///M kormidlo z E39

Jinak celkem vzato. Kdyz jsem videl prvni fotky
rekl jsem si ze se soudruzi asi ^%^*(ly ,
ale cim vic fotek a videi vidim, tim vic se mi libi!
Taky se moc tesim az ji uvidim na zivo.
Souhlasim, ze po delsi dobe opet BMW co ma koule

Nevym jestli bobr, ale nasranej jo. A to je dobře. Baworáky vždycky byly tak trochu "nasraný" a tím vzbuzovaly respekt.Martinéz píše:Ja nevim, rad bych ji komentoval s takovym zalibenim jako vy.. technicky o ni nepochybuji, ale ta tvarove to nejak nemohu prejit.. to dobre si vzala z predchozi verze (ktery po tech letech nemohu upit dynamiku, ale ta prid, to je jak nasranej bobr..
Poslední sedma je spíš vykulená...

-
- Klubové ID: 3121
Oproti té minulé (E65) se mi tedy líbí značně víc.Co se technologií týče,tak nejvíc se mi zamlouvá samozřejmě ten motor
.Akorát mi opět přijde,že článek psal opět někdo zaujatej vůči BMW,protože jeho poznámky pod jednotlivejma technologiema mě dost prudily.Třeba hned ta první "Ano.Ale" ...... S tím notebookem teda ....
.Pak poznámky typu "ANO i NE" a nemluvím o diskuzi pod tím 

-
- Klubové ID: 1756
no jo, je sice krásné že starší sedma po faceliftu je pěkná, z venku bych ji taky zkousl a když jede není tak špatná, ale vzpomeňte si na interiér.....nic proti ale ten nemá s BMW nic společného.....vůbec, naopak mi to připadá jako okopírovaný mercedes....a to není vůbec dobře...
z venku může být auto pěkné, ale když pojede do chorvatska tak deset hodin v kuse budete čumět na přístrojovku a ne na vnějšek auta, proto bych si nikdy nekoupil Octávii I, i když bych ji z venku zkousnul, není to tak tragické, ale ten vnitřek....radši nemluvit....proto si této nové sedmičky vážím nejvíc ze všech posledních BMW, jelikož má poměrně povedený interiér udělaný opět i pro řidiče s lehkou dávkou tradice značky....paráda....
z venku může být auto pěkné, ale když pojede do chorvatska tak deset hodin v kuse budete čumět na přístrojovku a ne na vnějšek auta, proto bych si nikdy nekoupil Octávii I, i když bych ji z venku zkousnul, není to tak tragické, ale ten vnitřek....radši nemluvit....proto si této nové sedmičky vážím nejvíc ze všech posledních BMW, jelikož má poměrně povedený interiér udělaný opět i pro řidiče s lehkou dávkou tradice značky....paráda....