Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

konečně v novinkách něco pěkného o BMW

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pohy
Klubové ID: 1771
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od pohy »

Tak konečně tu máme něco jiného než jen to známé "BMW narazilo do zdi","BMW skoncilo ve víloze obchodu" atd.

co říkáte na takovou sedmu? to musí bejt fakt luxusní svezeníčko

http://www.novinky.cz/clanek/145051-vid ... ady-7.html
Susi

#2 Příspěvek od Susi »

Jo,jo, povedla se, já to říkám pořád. :)
Se těšim, až jí uvidim na živo. Myslím, že bude ještě tak 2x hezčí. A ten motůrek, wau. :P
Fipo
Klubové ID: 1756

#3 Příspěvek od Fipo »

všimli jste si těch drobností, kterýma se snaží přiblížit zase starým dobrým BMW? jako budíky s 4 ciferníkama, zatím alespoň lehce nakloněná přístrojovka a z profilu jak je auto nasrané? :) neříkám, ž je to nejhezčí sedmička, ale za poslední dobu jedno z nejhezčích BMW a hlavně se alespoň trošku vrací k tradici značky...je to asi jediné nové BMW, které bych si koupil, už jen pro to, že přístrojovka nemá dvě bubliny, jednu na budíky a druhou na navigaci, máš už jen jednu, klasicou a zase vypadá víc jako BMW 8)
BMWPower
Klubové ID: 950
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od BMWPower »

Nádhera....

Sem se číhnul na diskuti a málem jsem se pos*al co je to tam za omezené dementíky... :lol: :lol: :lol:
berkelay
Klubové ID: 1823

#5 Příspěvek od berkelay »

Jj, nová sedma se mi taky dost líbí, na youtube je už pár filmečků, tady v tom je 730d a na závěr i 750iL

http://youtube.com/watch?v=z0w1j2BS498

Co myslíte, bude tahle sedma stát za 15let stejně jako teď stojí e38 ? :)
Susi

#6 Příspěvek od Susi »

Fipo píše:všimli jste si těch drobností, kterýma se snaží přiblížit zase starým dobrým BMW? jako budíky s 4 ciferníkama, zatím alespoň lehce nakloněná přístrojovka a z profilu jak je auto nasrané? :) neříkám, ž je to nejhezčí sedmička, ale za poslední dobu jedno z nejhezčích BMW a hlavně se alespoň trošku vrací k tradici značky...je to asi jediné nové BMW, které bych si koupil, už jen pro to, že přístrojovka nemá dvě bubliny, jednu na budíky a druhou na navigaci, máš už jen jednu, klasicou a zase vypadá víc jako BMW 8)
Taky vidim a moooooc se těšim na novou pětku... :P
Snad u tohohle trendu zůstanou a opět začnou vyrábět pravá BMW!
Poslední trojka a sedma (minulá) jsou k poblití. Omlouvám se za ten výraz, tak to cítím. :wink:
Yngwie

#7 Příspěvek od Yngwie »

Moc pekna decentni kara... ovsem moje srdce si ziskal koncept CS :) ... sice se nikdy nebude vyrabet, ale nova petka bude mit hodne spolecneho s CSkem (vzhled).
slick

#8 Příspěvek od slick »

To nove kormidlo v sedme je luxusni,
reminiscence na ///M kormidlo z E39 :)

Jinak celkem vzato. Kdyz jsem videl prvni fotky
rekl jsem si ze se soudruzi asi ^%^*(ly ,
ale cim vic fotek a videi vidim, tim vic se mi libi!
Taky se moc tesim az ji uvidim na zivo.

Souhlasim, ze po delsi dobe opet BMW co ma koule 8)
ROBi
Klubové ID: 2116
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od ROBi »

:) už se těším, až jí uvidím... sice jí nikdy mít nebudu, ale co :D
Susi

#10 Příspěvek od Susi »

ROBi píše::) už se těším, až jí uvidím... sice jí nikdy mít nebudu, ale co :D
Ale jo, proč by ne? Za 10 let? :)
Martinéz
Klubové ID: 356

#11 Příspěvek od Martinéz »

Ja nevim, rad bych ji komentoval s takovym zalibenim jako vy.. technicky o ni nepochybuji, ale ta tvarove to nejak nemohu prejit.. to dobre si vzala z predchozi verze (ktery s odstupem po tech letech nemohu uprit dynamiku), ale ta prid, to je jak nasranej bobr..
Susi

#12 Příspěvek od Susi »

Martinéz píše:Ja nevim, rad bych ji komentoval s takovym zalibenim jako vy.. technicky o ni nepochybuji, ale ta tvarove to nejak nemohu prejit.. to dobre si vzala z predchozi verze (ktery po tech letech nemohu upit dynamiku, ale ta prid, to je jak nasranej bobr..
Nevym jestli bobr, ale nasranej jo. A to je dobře. Baworáky vždycky byly tak trochu "nasraný" a tím vzbuzovaly respekt.
Poslední sedma je spíš vykulená... :) A trojka (krom kupéčka) taková , jak to říct, nijaká.
Slid
Klubové ID: 1699

#13 Příspěvek od Slid »

Já to vidím úplně stejně jako Martinez, stejnej pohled na to mám.
Ale pokud se zaměřím jen na předek, tak pro mě ty ledviny jsou hodně krok zpátky vůbec se mě nelíbí, je to moc :roll:
groom
Klubové ID: 1928
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od groom »

souhlas s martinezem ...technicky a motorove suprovy auto ale předek trošku přepálili to je fakt...ale těšim se až jí uvidim na živo.jinak na E90 se mi taky špatně zvykalo a teď je to pro mě druhý nejhezčí auto po E46
Helldiver

#15 Příspěvek od Helldiver »

E90 teraz spravili facelift, ktory asi o 100 zlepsil vzhlad zadku, krajsi je aj predok a konecne odstranili tie blbe zosilene horne okraje ladvin, teraz je to pre mna uplne krasne auto aj sedan a touring, nie len coupe :wink: .
groom
Klubové ID: 1928
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od groom »

Hold se jim ty předky v poslední době moc nedařej..ale je pravda že tu E90 už výrazně zlepšili tak doufam že tohle za pár let taky doladěj.jinak je to super autíčko
ECKI
Klubové ID: 3121

#17 Příspěvek od ECKI »

Oproti té minulé (E65) se mi tedy líbí značně víc.Co se technologií týče,tak nejvíc se mi zamlouvá samozřejmě ten motor :D .Akorát mi opět přijde,že článek psal opět někdo zaujatej vůči BMW,protože jeho poznámky pod jednotlivejma technologiema mě dost prudily.Třeba hned ta první "Ano.Ale" ...... S tím notebookem teda .... :? .Pak poznámky typu "ANO i NE" a nemluvím o diskuzi pod tím :roll:
BMWPower
Klubové ID: 950
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od BMWPower »

A modely pro rok 2010 uvaří řidiči po ránu kafe. Tomu říkám moderní technologie... :wink:
Fipo
Klubové ID: 1756

#19 Příspěvek od Fipo »

no jo, je sice krásné že starší sedma po faceliftu je pěkná, z venku bych ji taky zkousl a když jede není tak špatná, ale vzpomeňte si na interiér.....nic proti ale ten nemá s BMW nic společného.....vůbec, naopak mi to připadá jako okopírovaný mercedes....a to není vůbec dobře...

z venku může být auto pěkné, ale když pojede do chorvatska tak deset hodin v kuse budete čumět na přístrojovku a ne na vnějšek auta, proto bych si nikdy nekoupil Octávii I, i když bych ji z venku zkousnul, není to tak tragické, ale ten vnitřek....radši nemluvit....proto si této nové sedmičky vážím nejvíc ze všech posledních BMW, jelikož má poměrně povedený interiér udělaný opět i pro řidiče s lehkou dávkou tradice značky....paráda.... :)
Odpovědět