Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Můžu dostat pokutu?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
_peper
Klubové ID: 1129
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od _peper »

Policajti ať si říkají co chtěj. Jsem rád že to nezjistí, protože 225/45 R17 taky nemám psané ve velkém TP. Ale zase je má teď skoro každý auto v kombinaci s R17.
Hlavně aby neměli řeči na technický :)
patriot
Klubové ID: 1556
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od patriot »

_peper píše:Policajti ať si říkají co chtěj. Jsem rád že to nezjistí, protože 225/45 R17 taky nemám psané ve velkém TP. Ale zase je má teď skoro každý auto v kombinaci s R17.
No tak tam je už mít můžou a asi i budou .... :? Budou mít v ruce tvůj TP :wink:
zrob

#23 Příspěvek od zrob »

patriot píše:
_peper píše:Policajti ať si říkají co chtěj. Jsem rád že to nezjistí, protože 225/45 R17 taky nemám psané ve velkém TP. Ale zase je má teď skoro každý auto v kombinaci s R17.
No tak tam je už mít můžou a asi i budou .... :? Budou mít v ruce tvůj TP :wink:
ja zas pro zmenu nedavno prezouval kola,a do zadu sem si dal 215/40/17 a v predu 205/40/17 a pneuservisar mi rekl ze jestli pak vim ze pneumatiky musej bejt velikostne vsechny stejny.....na jedne naprave musime mit stejnou gumu,to je dnes jasny kazdymu ale kdyz mi rekl ze nemuzu mit vzdau sirsi jak ve predu tak sem celkem cumel......ale co..stejne je tam mam :D ale podle me ti polda muze dat pokutu za to...neni blbej kdyz uvidi vpredu 205 a vzadu 215 ale vubec bych to neresil,taky na to kaslu a nechavam bejt...mam Ronal kola v 17 ET15 :D :D otazka zni:jak casto te stavej? :lol:
vilejs

#24 Příspěvek od vilejs »

hosi,jebat na policajty!ja jezdil vpredu na 235/45zr17 a v zadu 255/55zr17 a nic jse nestalo nikdy.to je nahoda jak cert,kdyz te chyti a pta se na kola.jednou se mne ptali,ale ja rekl ze to jsem tak koupil a nevim jake to je,ze jsem analfabet do aut,tak me pustili a rekli ze si to mam dat do poradku.rekl jsem ze jasi,ze to jsem nevedel.hotovo,vybavene.takto jsem jezdil 2 leta a bez pokuty.pohoda lesna.treba vyuzit to,ze sme ludia:)
Odpovědět