Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ubyva voda e36
víčko oleje je ok, a ta měrka taky, prostě čisťounkej olej, ale nechapu kam jako ta voda může ubejvat, odvzdušňoval jsem to 3x ale v jeden den, pak už to bylo ok, tak sem to nechal asi tři tejdny a pak sem si všim že ta voda ubejvá tak ňák ty 3cm týdně, takže to mám odvzdušňovat ještě? to může způsobovat ubýtek vody? nemůže to bejt něco s chladičem? mám uplně novej..
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
castro píše:jj, jak píše funny... je divný a až moc podezřelý aby se ti po výměně chladiče najednou něco stalo s hlavou / těsněním...
Ono někdy se to tváří jako že už je to odvzdušněný, ale nějaká bublina tam ještě někde je... fakt to trvá někdy i ty 3 týdny..
prostě jezdi, dolívej a ono se to časem ustálí...
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, taky bych ještě chvílu počkal a jezdil a dolíval. Taky sem slyšel, že když se vymění komplet náplň v chladiči, tak se na čas může zhoršit těsnost. Pokud po 3 týdnech ježdění bude problém stále přetrvávat, tak hledat prasklinku či místo, kde to kape.
BTW.: Jako mě se stala věc, že sem nalil v garáži plnou nádobku do ostřikovačů a do druhýho dne mě celá vytekla (měl sem vadný čerpadýlko přez který mě to všechno vyteklo) a řeknu ti měl sem tam 6L náplně a vše se vylilo přez noc do betonu a já ani nepoznal pod autem skvrnu. Tím chci říct, že i větší unikající objem pod autem nemusíš poznat. A to mě to taky jen pomalu kapalo.
BTW.: Jako mě se stala věc, že sem nalil v garáži plnou nádobku do ostřikovačů a do druhýho dne mě celá vytekla (měl sem vadný čerpadýlko přez který mě to všechno vyteklo) a řeknu ti měl sem tam 6L náplně a vše se vylilo přez noc do betonu a já ani nepoznal pod autem skvrnu. Tím chci říct, že i větší unikající objem pod autem nemusíš poznat. A to mě to taky jen pomalu kapalo.

-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
na ty roztoky ses měl vyprdnout...doktor píše:vicko myslis jo, zkusim ho sehnat,ale kdyz ho odsroubuju tak je slyset jak tam byl tlak,takze by nemelo snad propoustet naky pary, zatim sem tam nalil nakou sracku za stovku na utesneni potencionalnich trhlinek a prasklinek,tak uvidime, tu barvu na zjisteni kudy to tece sem zatim nesehnal
Ještě v klidu počkej, třeba se to vážně ještě jen odvzdušňuje... mě to trvalo taky určitě přes 3 týdny než to bylo 100% OK.
Zbytečně zatim nepanikař