Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

je tu nekdo od olomouce ... ???

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tehu
Klubové ID: 1770

#1 Příspěvek od Tehu »

ahoj je tu nekdo od olomouce ?
Nekoukli by ste mi prosim na toto auto kamos by mel zajem tak aby jsme tam nedojeli a nebyla to zrezla herka jestli me chapete :? jeste ma par typu ale vetsinou je to smutny v jakem jsou ty auta zubozenem stavu :(
Tehu

#2 Příspěvek od Tehu »

Tehu píše:ahoj je tu nekdo od olomouce ?
Nekoukli by ste mi prosim na toto auto kamos by mel zajem tak aby jsme tam nedojeli a nebyla to zrezla herka jestli me chapete :? jeste ma par typu ale vetsinou je to smutny v jakem jsou ty auta zubozenem stavu :(

myslim tim toto

http://www.tipcar.cz/bmw/bmw-325-tds--- ... 70382.html
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JaraX »

jsem od olomouce a klidně ho mužu i zdiagnostikovat, nicmene

píšou rok 1998 ale ledviny sou nefacelift, takže 1998 určitě ne, motor se taky dělal jen do roku 1996, pak byl novější s plastovym sanim, takže to taky nesedí, taky v tom roce už to mělo v serii digiklimu a ne manual.

jedina rada kterou k tomu mam, vyserte se na TDSo, kupte když už 318is, žere o něco víc, ale nesere se nic, TDS je pokladnička, nebo potom nějakej benzínovej šestiváleček a obojí nejlíp dovíst z nemecka a máš auto v dobrym stavu, todle podle mě bude určtě mít nalítáno víc.
Tehu

#4 Příspěvek od Tehu »

jj vsak pravda to taky rikam kamaradovi at se na to vyprdne a koupi si nejakou 318i kdyz tak na to koukam tak se tu prodavaji fakt krasny ale on ne on chce proste naftu a 325Tds to mu hold asi nevysvetlim ze prej ji ma za 20kc tak at to ma, jsem mu to vse rikal ale s tema radama co se tyce toho nefaceliftu to sem nevedel v E36 se nevyznam ted v patek jedem na jedno za kolin tak uvidime ale kdyby si mel nahodou cestu okolo tak mi prosim jukni v jakym je stavu aspon zvenci pak uz by jsme se vydali treba vydali podivat pokud by ted neporidil...

Jsme uz totiz byli asi na trech a byl to fakt strasnej pohled je videt :(
youwee
Klubové ID: 1262
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od youwee »

Tehu píše:jj vsak pravda to taky rikam kamaradovi at se na to vyprdne a koupi si nejakou 318i kdyz tak na to koukam tak se tu prodavaji fakt krasny ale on ne on chce proste naftu a 325Tds to mu hold asi nevysvetlim ze prej ji ma za 20kc tak at to ma, jsem mu to vse rikal ale s tema radama co se tyce toho nefaceliftu to sem nevedel v E36 se nevyznam ted v patek jedem na jedno za kolin tak uvidime ale kdyby si mel nahodou cestu okolo tak mi prosim jukni v jakym je stavu aspon zvenci pak uz by jsme se vydali treba vydali podivat pokud by ted neporidil...

Jsme uz totiz byli asi na trech a byl to fakt strasnej pohled je videt :(
318i néé jak říkal Jára, buď ieso(žere stejně jako 318i-obojí sem měl, tak můžu srovnat) nebo 6vál
Tehu

#6 Příspěvek od Tehu »

tak jsme se v tom TDS svezli a jeste v jinem a vubec to za to nestoji zato nejede to tak jak by jsme si predstavovali :) takze jak rikate ted se poohlizime po nejakym tom kupatku ale zatim asi 320i na jedno jedem ted v pondeli

ale jinak vsem diky
bmwfil
Klubové ID: 687

#7 Příspěvek od bmwfil »

Tehu píše:tak jsme se v tom TDS svezli a jeste v jinem a vubec to za to nestoji zato nejede to tak jak by jsme si predstavovali :) takze jak rikate ted se poohlizime po nejakym tom kupatku ale zatim asi 320i na jedno jedem ted v pondeli

ale jinak vsem diky
No ono málokterý Tds dostupný v ČR jede jak má... :lol:
Tehu

#8 Příspěvek od Tehu »

bmwfil píše:
Tehu píše:tak jsme se v tom TDS svezli a jeste v jinem a vubec to za to nestoji zato nejede to tak jak by jsme si predstavovali :) takze jak rikate ted se poohlizime po nejakym tom kupatku ale zatim asi 320i na jedno jedem ted v pondeli

ale jinak vsem diky
No ono málokterý Tds dostupný v ČR jede jak má... :lol:
tak to mas asi pravdu
pazda
Klubové ID: 1432
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od pazda »

ale jinak vsem diky
no jestli muzu doporucit, kdyz uz sestival tak rozhodne ne 320i, zalezi na porizovaci cene ale doporucuju spis 325i nebo novejsi 323i..
320i je u nas trochu nestastny reseni a spis se vyplaci iSo M42
Marek-is
Klubové ID: 181

#10 Příspěvek od Marek-is »

Nešpor je vyhlášenej že má samé hujdny nebo zbořky...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od JaraX »

Marek-is píše:Nešpor je vyhlášenej že má samé hujdny nebo zbořky...
každy TDSo je hujda :)
Marek-is
Klubové ID: 181

#12 Příspěvek od Marek-is »

:D :lol: :twisted:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od JaraX »

Marek-is píše::D :lol: :twisted:
ty se moc nesměé
Odpovědět