Nekoukli by ste mi prosim na toto auto kamos by mel zajem tak aby jsme tam nedojeli a nebyla to zrezla herka jestli me chapete

Tehu píše:ahoj je tu nekdo od olomouce ?
Nekoukli by ste mi prosim na toto auto kamos by mel zajem tak aby jsme tam nedojeli a nebyla to zrezla herka jestli me chapetejeste ma par typu ale vetsinou je to smutny v jakem jsou ty auta zubozenem stavu
318i néé jak říkal Jára, buď ieso(žere stejně jako 318i-obojí sem měl, tak můžu srovnat) nebo 6válTehu píše:jj vsak pravda to taky rikam kamaradovi at se na to vyprdne a koupi si nejakou 318i kdyz tak na to koukam tak se tu prodavaji fakt krasny ale on ne on chce proste naftu a 325Tds to mu hold asi nevysvetlim ze prej ji ma za 20kc tak at to ma, jsem mu to vse rikal ale s tema radama co se tyce toho nefaceliftu to sem nevedel v E36 se nevyznam ted v patek jedem na jedno za kolin tak uvidime ale kdyby si mel nahodou cestu okolo tak mi prosim jukni v jakym je stavu aspon zvenci pak uz by jsme se vydali treba vydali podivat pokud by ted neporidil...
Jsme uz totiz byli asi na trech a byl to fakt strasnej pohled je videt
No ono málokterý Tds dostupný v ČR jede jak má...Tehu píše:tak jsme se v tom TDS svezli a jeste v jinem a vubec to za to nestoji zato nejede to tak jak by jsme si predstavovalitakze jak rikate ted se poohlizime po nejakym tom kupatku ale zatim asi 320i na jedno jedem ted v pondeli
ale jinak vsem diky
tak to mas asi pravdubmwfil píše:No ono málokterý Tds dostupný v ČR jede jak má...Tehu píše:tak jsme se v tom TDS svezli a jeste v jinem a vubec to za to nestoji zato nejede to tak jak by jsme si predstavovalitakze jak rikate ted se poohlizime po nejakym tom kupatku ale zatim asi 320i na jedno jedem ted v pondeli
ale jinak vsem diky
no jestli muzu doporucit, kdyz uz sestival tak rozhodne ne 320i, zalezi na porizovaci cene ale doporucuju spis 325i nebo novejsi 323i..Tehu píše:tak jsme se v tom TDS svezli a jeste v jinem a vubec to za to nestoji zato nejede to tak jak by jsme si predstavovalitakze jak rikate ted se poohlizime po nejakym tom kupatku ale zatim asi 320i na jedno jedem ted v pondeli
ale jinak vsem diky