Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Můžu dostat pokutu?
Zdravím.Jedná se mi o to ,jestli mohu dostat pokutu,když mám na E34(TDS) ve předu jiná kola 215/60-16 a vzádu 225/55-16.Vzorky na napravě jsu shodné,ale předek a zadek je jiný,což si myslím,že nevadí.Ale co mi trochu vrtá hlavou je rozdílné profilové číslo,vzádu jsou nižší,je to na pokutu?Děkuji za případnou odpověd.
- Forest
- Klubové ID: 1555
Policajti se o to zajímat nebudou. Nevozíš sebou velký techničák, tak se ani nedozvědí, že tam ta kola nepatří. Co je bude zajímat je vzorek....jestli je dostatečný na ježdění. S kolama budeš mít problém až na technické kontrole...
Profil máš jiný z důvodu toho, že profilové číslo na gumě je uváděno v procentech z šířky pneu --> pro zachování stejného obvodu pneu (aby nepřeměřoval tachec) 215 bude mít vyšší profilové číslo, než 225....
Profil máš jiný z důvodu toho, že profilové číslo na gumě je uváděno v procentech z šířky pneu --> pro zachování stejného obvodu pneu (aby nepřeměřoval tachec) 215 bude mít vyšší profilové číslo, než 225....
-
-
Jak rikam chlapek byl "starej pes" , se koukal na gumy -> co na nich stoji a hned se zacal smat ..._peper píše:2 Michal a jak dopravák zjistí co máš napsáno ve velkém techničáku? Můžou si to vyjet z databáze? Nebo je to jen o tom jestli se přiznáš nebo ne?

Pry to ma strasne malo aut povoleno, mit na kazde naprave jinak sirokou gumu, snad alfa a pak nejaky supersporty...( to sem celkem cumel, myslim tu alfu

Ale hned jak se me zeptal, jestli to mam zapsane v technicaku (smal se u toho jak kdyby vyhral ve sportce...), tak rikal ze neni zadny problem si to na pockani nechat vyjet...

-
- Klubové ID: 1556
- Kontaktovat uživatele:
Skoro žádná pol. hlídka nezjistí na ulici údaje co jsou ve velkém TP ...
A přes operačního to taky nelze zjisit. Ten notes v autě je jen u pár vybraných aut, spíše z dopravky, snad něco je i v Praze. Kladno je největší město ve stř. Čechách, žádné z pol. aut to v terénu nezjistí ...
Nevěřte fámám ...

Nevěřte fámám ...

-
I kdyby to neslo zjistit (cemuz osobne neverim,ale budiz...), tak prece staci, aby se bengos podival na pneu...tam je jasne napsan rozmer --> na prednich a na zadnich musi byt stejna sirka, na to nepotrebuje zadny vypispatriot1 píše:Skoro žádná pol. hlídka nezjistí na ulici údaje co jsou ve velkém TP ...A přes operačního to taky nelze zjisit. Ten notes v autě je jen u pár vybraných aut, spíše z dopravky, snad něco je i v Praze. Kladno je největší město ve stř. Čechách, žádné z pol. aut to v terénu nezjistí ...
![]()
![]()
Nevěřte fámám ...

Takze pokuta...
-
- Klubové ID: 1556
- Kontaktovat uživatele:
Michal_BMW píše:patriot1 píše:
I kdyby to neslo zjistit (cemuz osobne neverim,ale budiz...)
... čemu zase nevěříš ??? to jako že lžu ?? proč bych to dělal ?? jasně ti říkám, že skoro žádná hlídka v terénu nezjistí jaké máš kola ve velkém TP ...

To jestli má fyzicky ve předu 16/215/40 v zadu 17/225/45, na to tě nemusí lustrovat, to vidí asi sám, že je něco špatně

Celou dobu se bavím o předepsaných kolech co máš v TP ...

-
- Klubové ID: 1589
Koukal jsem do velkého TP a mám tam v poznámce napsáno, že na báwo můžu dát dopředu gumy 235/40/18 a na zadek 265/35/18 a gumy musí být Dunlop nebo Bridgestone. Takže se mohou gumy na nápravách lišit jak šířkou, tak profilem. To samé mám napsané v TP u medvěda. Takže rozdílné gumy na nápravách má povoleno asi víc aut. U medvěda nemám rezervu. V kufru mám jenom bombu s lepidlem a kompresor a v TP o tom není nic napsáno. Na dovozové STK mně řekli, že to auta se širokými nízkoprofilovými gumami někdy mají a podmínkou jízdy bez rezervy je akorát RDC.
-
Co se toho zjistovani z auta tyce --> budu Ti teda veritpatriot1 píše:Michal_BMW píše:patriot1 píše:
I kdyby to neslo zjistit (cemuz osobne neverim,ale budiz...)
... čemu zase nevěříš ??? to jako že lžu ?? proč bych to dělal ?? jasně ti říkám, že skoro žádná hlídka v terénu nezjistí jaké máš kola ve velkém TP ...![]()
To jestli má fyzicky ve předu 16/215/40 v zadu 17/225/45, na to tě nemusí lustrovat, to vidí asi sám, že je něco špatně![]()
Pak dostaneš pokutu, s tím počítej
![]()
Celou dobu se bavím o předepsaných kolech co máš v TP ...a o možnosti pol. hlídky si to ověřit venku v terénu

...a v tom zbytku rikame to same

Tak k tomu doufam neco napise Patriot1...nebo nejakej dopravak na klubu

-
- Kontaktovat uživatele:
nesir tady bludyMichal_BMW píše:I kdyby to neslo zjistit (cemuz osobne neverim,ale budiz...), tak prece staci, aby se bengos podival na pneu...tam je jasne napsan rozmer --> na prednich a na zadnich musi byt stejna sirka, na to nepotrebuje zadny vypispatriot1 píše:Skoro žádná pol. hlídka nezjistí na ulici údaje co jsou ve velkém TP ...A přes operačního to taky nelze zjisit. Ten notes v autě je jen u pár vybraných aut, spíše z dopravky, snad něco je i v Praze. Kladno je největší město ve stř. Čechách, žádné z pol. aut to v terénu nezjistí ...
![]()
![]()
Nevěřte fámám ...![]()
![]()
Takze pokuta...