Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Sundání označení typu bez poničení

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Martinéz
Klubové ID: 356

#1 Příspěvek od Martinéz »

Chci sundat napis ze zadniho vika, ale neposkodit ani viko ani napis.. mate nejakej figl nez zacnu s experimentama?

Diky Mrtnz
cetronix
Klubové ID: 1480

#2 Příspěvek od cetronix »

já vzal normálně dlátko nápis oddělal.. tu pásku, kterou to drží nehtem oddělal a lepidlo vyčistil technickým benzínem a nepoznáš, že tam kdy nápis byl :wink:
ROBi
Klubové ID: 2116
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ROBi »

cetronix píše:já vzal normálně dlátko nápis oddělal.. tu pásku, kterou to drží nehtem oddělal a lepidlo vyčistil technickým benzínem a nepoznáš, že tam kdy nápis byl :wink:
Zrovna tak nějak jsem to chtěl napsat, že bych to zkusil, jen jsi byl rychlejší :D
Srandik32
Klubové ID: 860

#4 Příspěvek od Srandik32 »

Mám dojem že se to dělá vlascem nebo pevnou nití.
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od George_D »

Zkus to nahřát nejdřív fenem at se to povoli :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od castro »

hlavně opatrně, já když to bral nehtem, tak jak to najednou povolilo, udělal jsem si malej rýpanec.

Ta nit bude asi nejlepší a to nahřátí vypadá taky jako dobrej nápad.
JIP

#7 Příspěvek od JIP »

Nebo strunou... Pak bych to místo ještě jemně přeleštil...
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Leveler »

Je na to dobrej fen a pomaličku to nahřívat :wink: Ale posrat se to může dycky tak opatrně..
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#9 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

nejlepší varianta je tenkej vlasec na ryby :wink: pak jen přečistit TB
patriot
Klubové ID: 1556
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od patriot »

Martinéz píše:Chci sundat napis ze zadniho vika, ale neposkodit ani viko ani napis.. mate nejakej figl nez zacnu s experimentama?

Diky Mrtnz
Si tam dáš 518i ?? :lol: :lol: Ale dobrá otázka, také jsem se chtěl už na to zeptat .... :wink: Ten vlasec a TB je asi nejlepší ... :wink:
sejcek
Klubové ID: 1385

#11 Příspěvek od sejcek »

JJ se sundáním souhlasím ale taky jsem už ten nápis viděl vypálenej v laku ale to hrozí jen u starších aut.
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
Diablo330Ci

#12 Příspěvek od Diablo330Ci »

Jo je to tak jak pisou kluci.Videl jsem i nekde navod a dela se to ze nahrejes fenem a strunou odriznes.
stolz
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od stolz »

když už sme u toho, jak nejlíp sundám zadní znak ? přední de dobře spodem, a stejně mi ho ukradli, a zadní budu muset pod ten tapec nebo to de nějak z venku abych neponičil lak ?
srle

#14 Příspěvek od srle »

Martinéz píše:Chci sundat napis ze zadniho vika, ale neposkodit ani viko ani napis.. mate nejakej figl nez zacnu s experimentama?

Diky Mrtnz
Martinezi, rad ti s tim pomuzu. Nejlip se to dela mezizubni niti. Je dost pevna, ale zaroven neposkrabe. Pak chemicky sundat lepidlo nejakym odstranovacem asfaltu. V laku pak budes mit videt znak v neskrabanem laku, tudiz je to treba rozlestit. Treba tou pastou co mam v garazi :)
Martinéz
Klubové ID: 356

#15 Příspěvek od Martinéz »

srle píše:

Diky Mrtnz
Martinezi, rad ti s tim pomuzu. Nejlip se to dela mezizubni niti. Je dost pevna, ale zaroven neposkrabe. Pak chemicky sundat lepidlo nejakym odstranovacem asfaltu. V laku pak budes mit videt znak v neskrabanem laku, tudiz je to treba rozlestit. Treba tou pastou co mam v garazi :)
Super, dam vedet.. :wink: Mezizubni nit.. hmm, to bych asi musel pozadat mou slecnu, na to ja nejsem :lol:

Jinak sundavam ho proto, ze ho Helmut nalepil moc vysoko a ja to porad nejak nemohu zkousnout.. tak ho na nejakej cas sundam a treba bude na silnici hned o neco vice zabavy.. no a pak, az budu mit mindraky, ho dam jak ma byt :D
srle

#16 Příspěvek od srle »

Martinéz píše:
srle píše:

Diky Mrtnz
Super, dam vedet.. :wink: Mezizubni nit.. hmm, to bych asi musel pozadat mou slecnu, na to ja nejsem :lol:

Jinak sundavam ho proto, ze ho Helmut nalepil moc vysoko a ja to porad nejak nemohu zkousnout.. tak ho na nejakej cas sundam a treba bude na silnici hned o neco vice zabavy.. no a pak, az budu mit mindraky, ho dam jak ma byt :D
je mi to jasny. taky nesnasim, kdyz je oznaceni jinde nez ma. je to pest na oko. no kdyz tak dej vedet.
Odpovědět