Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Setrváky LUK (OEM) z ebay

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Yngwie

#1 Příspěvek od Yngwie »

Jelikoz si budu objednavat dvouhmotak pro e46, tak se predem ptam, zda nekdo bude mit taky zajem na objednavce. Hromadne se da usetrit par set dolaru na postovnem ... a to uz na ulici nelezi :D

Ceny se pohybuji od 399 do 480USD dle typu auta...jsou to origos soucastky vyrobene v Nemecku. Staci si zadat na ebay.com LUK OEM Dual Mass Flywheel + napr. BMW 328 atd.
radekc

#2 Příspěvek od radekc »

Měl bych dotaz trochu mimo, ale jak se pozná, že je špatnej setrvák? Někde jsem četl, že by se měl měnit společně se spojkou jestli to je pravda?
Yngwie

#3 Příspěvek od Yngwie »

Je dobre menit to komplet, ovsem ne kdyz mas spojku starou pul roku napr. U me se to projevuje pulsovanim v pedalu spojky a nejaky tim zadrncenim pri vypnuti motoru z neutralu. A mirnym cukanim kdyz lehtam plyn na 2ku a nasledne ho pustim. Nemusi to byt ovsem jedine indicie. Neprojevuje se to zpocatku nijak zasadne, ale nebudu cekat ...
jirikuchytil

#4 Příspěvek od jirikuchytil »

Ahoj,
seženu ti ty samé setrváky tady u nás za stejný prachy.

Jiří
Yngwie

#5 Příspěvek od Yngwie »

No tak to by bylo super:).
Susi

#6 Příspěvek od Susi »

8O ...taky by mě zajímalo. Čeká mě to taky, ale zatím jezdím. :wink:
Helldiver

#7 Příspěvek od Helldiver »

Aj mna to caka na E34 535i, pri vypnuti motora v tom zarachta az sa za to hambim... Inac no problem a az na jemne cukanie (to moze byt aj vola v diferaku a mam trocha popraskanu hardynu) a trochu nervozny volnobeh (otacky drzi krasne, len sa trasie trochu viac ako by sa mal, anjviac je to vidno na dverach ked su otvorene) to nema ziadne ine priznaky...
Odpovědět