Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Potrebuju poradit

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
VencaE36

#1 Příspěvek od VencaE36 »

Mam problem, mam 323i Toring.Docela casto mi cuka az treba chcipne.nebo spadne na volnobech a nejde rostocit.Musim chsipnout a pak zas jede, nekdy chvili a nekdy dyl.Jeto hruza.Co to muze bejt?
CZAirwolf

#2 Příspěvek od CZAirwolf »

Tezko rict. Zacal bych kontrolou/vymenou palivoveho filtru, svicek, benzinove pumpy, kabelu od civek, volnobezneho ventilu...
HAMANN

#3 Příspěvek od HAMANN »

CZAirwolf píše:Tezko rict. Zacal bych kontrolou/vymenou palivoveho filtru, svicek, benzinove pumpy, kabelu od civek, volnobezneho ventilu...

Tak to by byla asi docela draha vymena :D , a jeste by to tim byt nemuselo, kazdopadne bych sel na diagnostiku, vyjde to nejlevnejc!
George_D
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od George_D »

CZAirwolf píše:Tezko rict. Zacal bych kontrolou/vymenou palivoveho filtru, svicek, benzinove pumpy, kabelu od civek, volnobezneho ventilu...

No ale očividně nic z tohoto nema na jeho problem vliv :D Pokud mu to pak normálně jede, já bych kouknul na čidlo natočení vačky a na čidlo otáček co je dole na ojnici :wink: a určitě diagnostiku :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
VencaE36

#5 Příspěvek od VencaE36 »

[quote="VencaE36"]Mam problem, mam 323i Toring.Docela casto mi cuka az treba chcipne.nebo spadne na volnobech a nejde rostocit.Musim chsipnout a pak zas jede, nekdy chvili a nekdy dyl.Je to hruza.Na diagnostyce to pise mechanicka zavada vanos a poloha kliky a vackove hridele,Cidla sem vymenil.
Odpovědět