Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
300.000km v motoru má, . . . ( r.v.1995/E34/2.0 )
-
- Klubové ID: 1559
- Kontaktovat uživatele:
Zdar (jako nepoučitelnej začátečník ptám se asi hloupě na již mnohokrát probrané)
napadla mě Mládkova písnička (ale to bylo o MB), tohle je BMW...
Mám teď před sebou na venek velice udržovaný vůz BMW E34, z roku 95, dvoulitr benzín.
Má nalítáno 300.000 km - měl bych se této skutečnosti bát nebo ten motor při dobrém zacházení
vydrží dvakrát tolik ?
Ptám se - jestli mám takové auto kupovat ?
(bojim se že většina řekne nekupuj, ale přesto) ... co vy na to ?
napadla mě Mládkova písnička (ale to bylo o MB), tohle je BMW...
Mám teď před sebou na venek velice udržovaný vůz BMW E34, z roku 95, dvoulitr benzín.
Má nalítáno 300.000 km - měl bych se této skutečnosti bát nebo ten motor při dobrém zacházení
vydrží dvakrát tolik ?
Ptám se - jestli mám takové auto kupovat ?
(bojim se že většina řekne nekupuj, ale přesto) ... co vy na to ?
-
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že sám s tim autem nenajedu víc jak 10.000 km za rok
... bohužel nikoho známého ve svém okolí, kdo má BMW nemám.
jsem samotář. jedinej kdo má BMW, tak je moje matka a ta by nekoupila ani rok starý auto, natož 13let...
a její známí mají podobné názory na stará auta. (v sobotu sem byl na Bimmer Motor´s Weekend
právě s její trojkou na spanilce od kempu do města a doufám, že příští rok pojedu vlastním ...)
... bohužel nikoho známého ve svém okolí, kdo má BMW nemám.
jsem samotář. jedinej kdo má BMW, tak je moje matka a ta by nekoupila ani rok starý auto, natož 13let...
a její známí mají podobné názory na stará auta. (v sobotu sem byl na Bimmer Motor´s Weekend
právě s její trojkou na spanilce od kempu do města a doufám, že příští rok pojedu vlastním ...)
-
- Kontaktovat uživatele:
... no na olej a vodu f chladiči se mrknout mohu,
seděl jsem v něm asi půl hodiny (nastartovanym) a tiše a jednohlasně bublal jako když spinká...
(ani jedinej záškub od motoru, NIC!) nádhernej zvuk od lehce laděný koncovky vejfuku
- myslím, že majitel se o to velice dobře staral...
BMW E36, E46 jsou auta co řídím už od nácti let, ale teď mám možnost vlastnit a nejen řídit,
ale i finančně spravovat E34 - věřím si, že to zvládnu - samozřejmě s pomosí BMW klubu...
seděl jsem v něm asi půl hodiny (nastartovanym) a tiše a jednohlasně bublal jako když spinká...
(ani jedinej záškub od motoru, NIC!) nádhernej zvuk od lehce laděný koncovky vejfuku
- myslím, že majitel se o to velice dobře staral...
BMW E36, E46 jsou auta co řídím už od nácti let, ale teď mám možnost vlastnit a nejen řídit,
ale i finančně spravovat E34 - věřím si, že to zvládnu - samozřejmě s pomosí BMW klubu...
-
- Kontaktovat uživatele:
... no pod mojí nohou jede i 1.6 Focus za 12L/100kmcastro píše:ted jen jestli ti ten dvoulitr v té pětce vyhovuje výkonově..... . . bude to žrát a moc to nepojede...
a myslím, že to pojede stejně jako 525, 540, 735, 850, Z9, M5, nebo mámina 318,
dyť na našich cestách se rychle jet nedá a někde je povoleno jet i 110 km, takže myslim že to pojede . . .

- sesty, které byly nově otevřeny a testnuty monopostem F1, mají stejně na sobě oka big brothera
a cedulky s nápisem "4O"

Pravda je, že jsem původně výkon chtěl, ale bojím se sebe, tak moc, že raději slabší , než se zabít někde ve smyku...
-
- Kontaktovat uživatele:
... dnes jsme auto zkoukli ze všech stran a dal jsem ruce pryč, neb minulost jeho má 5 let díru. ... Je to typickej bouranej neprodejnej kus, s velice pochybnou minulostí...
Tímto si nechávám dovézt auto z německa a teď mám volné ruce a přemejšlím nad:
cenový strop 80.000 Kč
1) E34 520 (525) benzin! r.v. okolo 1995
2) E36 1.9 benzin (měla by být výkonnější, než E34)
3) E38 735 benzin! rok výroby cca 1999
sedan!, benzíňák!, manual! klima! (tmavší odstín barvy) - toť moje kritéria.

Tímto si nechávám dovézt auto z německa a teď mám volné ruce a přemejšlím nad:
cenový strop 80.000 Kč
1) E34 520 (525) benzin! r.v. okolo 1995
2) E36 1.9 benzin (měla by být výkonnější, než E34)
3) E38 735 benzin! rok výroby cca 1999
sedan!, benzíňák!, manual! klima! (tmavší odstín barvy) - toť moje kritéria.

-
- Klubové ID: 950
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že lepší by byl 2,5 24V. Povinný vyjde nastejno,vezme si to možná o kapánek víc ale na delších štrekách to možná vyjde lépe. 2,5 oproti 2,0 má lepší akceleraci a pružnost. Nechci tě odrazovat ale měl jsem možnost se v tom svézt a je to spíš pro nějakých skorodůchodce. Pořádně zapřemýšlej, zjisti info o obou autech a v klidu se rozhodni...Já osobně bych volil 2,5 

-
- Kontaktovat uživatele:
... opravdu mám na rozhodování času kolik chci, neboť mám od rodičů auto plně k dispozici,
pokud ovšem počkám, než přijede s tatínkem z práce, hahaha.
O 2.5 ještě móóóc popřemejšlim. (líbilo by se mi...) ale bojim se toho...
Nejvíc mě to táhne k E34(2.5 benzin),
protože v E36(1.6benzin) jsem jezdil od roku 1994, do 2005, a v E46(1.
od roku 2000, do dnes...
Pravda 1.6 do BMW je málo a 2.0 do BMWE34, je skoro to samý.
Ale E38 735, to je muj sen..., ale nejsem si jistý, jestli bych se o to finančně byl schopen postarat...
asi zvítězí E34 525 r.v1995
protože v E36(1.6benzin) jsem jezdil od roku 1994, do 2005, a v E46(1.

Ale E38 735, to je muj sen..., ale nejsem si jistý, jestli bych se o to finančně byl schopen postarat...
Koukam chlape s tebou to je tezky kdyz nevis jestli chces 3er nebo 7er, to je dost podstatnej hlavne velikostni rozdilCarlos píše:... opravdu mám na rozhodování času kolik chci, neboť mám od rodičů auto plně k dispozici,
protože v E36(1.6benzin) jsem jezdil od roku 1994, do 2005, a v E46(1.od roku 2000, do dnes...

-
- Klubové ID: 1104
Carlos, já osobně bych šel do tohoto - vypadá náááádherně
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=50014

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=50014
-
- Kontaktovat uživatele:
... moje první reakce na toto byla v mé hlavě následující:Mountainbiker píše:Carlos, já osobně bych šel do tohoto . . .
hmm, to je ale kombik

moje druhá reakce byla:
hmm máš od roku 2002 taky kombika (Focus 1.6 ) a teď by ses chtěl vzdát velkého kufru ??? - zvaž si to... - hádám se uvnitř hlavy...
má rozvrácená osobnost si říká jednohlasně... - jak se asi motorově chová kombi oproti sedanu?
dyť kraviny nebudeš dělat ani s jedním z nich... tak proč bys nebral kombika? - a opět se hádám sám se sebou...
dyť si kombika nechtěl. - Ale jak budeš jezdit na dovolené, dyť se f tom dá i spát.
patřím do Bohnic? asi jo, měl bych tam klid...
To pochybuji, já tam bydlelCarlos píše:... moje první reakce na toto byla v mé hlavě následující:Mountainbiker píše:Carlos, já osobně bych šel do tohoto . . .
hmm, to je ale kombika je to v kůži... - to nechci !!! a ještě ze severu.
mám zálusk na sedan . . .
moje druhá reakce byla:
hmm máš od roku 2002 taky kombika (Focus 1.6 ) a teď by ses chtěl vzdát velkého kufru ??? - zvaž si to... - hádám se uvnitř hlavy...
má rozvrácená osobnost si říká jednohlasně... - jak se asi motorově chová kombi oproti sedanu?
dyť kraviny nebudeš dělat ani s jedním z nich... tak proč bys nebral kombika? - a opět se hádám sám se sebou...
dyť si kombika nechtěl. - Ale jak budeš jezdit na dovolené, dyť se f tom dá i spát.
patřím do Bohnic? asi jo, měl bych tam klid...