Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Výhodný dovoz ?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Torm

#1 Příspěvek od Torm »

Zdravím majitelé a příznivce zadokolek....

Chtěl jsem se zeptat jestli je v kruzích něják všeobecně známé, které modely BMW (ted myslim trojkové ale možná i pětkové) se vyplatí dovézt z Dojčlandu. Jestli je to třeba 318is nebo podobně pak dobré při prodeju, samozřejmě v odpovídajícím čili dobrém technickém stavu. Mám v plánu si jedno přívezt,bohužel je to spíše na kšeft...

díky moc za jakoukoliv inteligetní odpověd

Mějte se.. :wink:
Torm

#2 Příspěvek od Torm »

Edit: Tak trošku změna, chtěl bych si hradozabka nechat.... ted teda otazka jeslti se dovoz z rajchu vyplatí ?:)
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 55
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od DC Výkonná rada »

je to výhodný když si tam vybereš zachovalej kus - za ten si ale taky připlatíš
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
machane

#4 Příspěvek od machane »

No já sem ted projížděl němecou inzerci a řekl bych že se to v celku vyplatí a myslím si, že v německu se dá jednodušeji sehnat zachovalý stroj než u nás a ty ceny :oops: ted mě mrzí že sem blbec při koupi mého miláčka nejel do rajchu, i když sem spokojen i s mým vozem asi sem natrefil na zachovalý kus, ale taky sem za něj pěkně zaplatil :D
Prostě příště asi pojedu do německa.
Srandik32
Klubové ID: 860

#5 Příspěvek od Srandik32 »

Osobně už bych auto v cz nekoupil,dnes když jsme v eu a šenghenu kdy je vše z unie bez cla atd tak se to vyplatí víc než hodně.A po zkušenostech s prodejci u nás..... :? není co řešit.
PavelP

#6 Příspěvek od PavelP »

Musím se přidat k Srandíkovi,před rokem jsem scháněl E 39ku,prolezl jsem pár autobazarů u nás.Je to banda zlodějská,přetočený tachometry ,auta slátaný ,blbě spravený,prostě děs.Zabrousil jsem na internet http://www.mobile.de ....atd,vybral jsem si auto,a přestože si blbě německy řeknu o šnicl a bír ,tak jsem vyrazil a přivezl.Samozřejmě ,tedy musím říci,že mě to kamarád ,který umí německy,v tom bazaru ošéfoval.Ale přijel jsem tam,věděli o mě a fakt se o mě postarali,zařídili vše potřebné pro převoz auta.Měl jsem z toho tenkrát velmi dobrý pocit.
Tak asi tak.
PS : Dnes bych si vybral ještě lepší auto
než před rokem ( 1 € = 24,-Kč!!!!)

PP
E 39 540iA
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#7 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

No ono to není zas tak růžové jak to líčíte.Musí se natrefit na solidního handlera,protože i v Německu jsou prolhanci a podvodníci.Nejhorší zážitky mám s Polákama.Po telefonu nabásněj jak je všechno v pořádku a když přijedeš na místo tak býda a děs.
PavelP

#8 Příspěvek od PavelP »

To máš taky pravdu.Ale myslím si ,že si asi v německu nedovolí stáčet tachometr,protože to by byl podvod a německu po tom tvrdě jdou,Nelátají auto ze dvou jako je to tady atd,atd.O německých silnicích ve srovnání s našima není třeba ani hovořit.Já jsem asi natrefil na toho správného - první zkušenost.Když se podíváte na jména německých handlerů tak je to samý exotický jméno.Ten můj se jmenoval Cebeci. :wink:
PP
Odpovědět