Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prodává se dobře 328i coupé ?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
rychlik

#1 Příspěvek od rychlik »

Ahoj, nemáte někdo ánunk , jak jdou na odbyt 2,8 ? zítra mám pro jednu jet, moc pekná v plný palbě, rok 97, světlá kůže, nepoškozená, zelená metla, serviska, krásní akorát neni v mpaketu-jen zrcátka.. chce za to 130. s dovozem by to melo prijit na nejakych 140... nevim, jestli do toho mám jít, protože si chci 2,8 zkusit, takže v horizontu pul roku bude k prodeji....

otázkou je, jestli za to dostanu alespon to, za co jsem to poridil.. ale spis me trápí jestli je to vubec prodejna zalezitost..

dík za reakce. Michal
Lion
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lion »

Podle mě by se pak měla následně prodat bez problému. Motor 2,8i se velice povedl a celkově je to velice výhodný auto co se výkonu a provozu týče. Coupe se prodává o něco líp než Saloon. Pak záleží na tom jestli na autě uděláš další vylepšení v podobě M-packetu, pěkný kola apd. Po takových věcech lidi koukaj. :wink:

BTW.: Technický stav vozu je samozřejmostí. :wink:
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Spajky »

Pokud to auto nebude vylítaný,vyhoněný, prostě auto, co nedostávalo co chtělo (ne, opravdu to není jen o výměně oleje ;) ), tak nevim, proč by měl bejt problém...
rychlik

#4 Příspěvek od rychlik »

sdílím s vámi váš názor. němčour mi to vychvaloval, pry je treba pouze naplnit klimu. kola to má fešný, mám pocit, že bbs. M paket bude první, co na bawko příjde, ale nejspíš jen předek.

Díky za názory, jdu spát, ráno brzo vyrážim, aby mi ho někdo nevyfouk :). Až dovezu nahodím foto a info
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

jen bych dodal k té klimě že podle mě jen naplnění nepomůže, přeci jen někudy to muselo uniknout, takže naplnit s barvivem, najít dírku a vyměnit trubku, chladič nebo kompresor. 8)
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
adam

#6 Příspěvek od adam »

bergos píše:jen bych dodal k té klimě že podle mě jen naplnění nepomůže, přeci jen někudy to muselo uniknout, takže naplnit s barvivem, najít dírku a vyměnit trubku, chladič nebo kompresor. 8)

No neni to pravidlo. Me pri koupi taky nesla. Stacilo naplnit a tesnila a po roce porad v pohode.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od matal Moderátor »

Obecně jak to sleduji,tak je docela problém jakékoli auto prodat..
Určitě bych nekupoval auto s tím,že ho za půl roku střelím a dostanu stejný peníze za které jsem to pořídil.. to by musel být zázrak a zázraky se nedějí.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

matal píše:Obecně jak to sleduji,tak je docela problém jakékoli auto prodat..
Určitě bych nekupoval auto s tím,že ho za půl roku střelím a dostanu stejný peníze za které jsem to pořídil.. to by musel být zázrak a zázraky se nedějí.. :wink:

Obzvlášť v dnešní době, kdy jdou ceny dolů a bazary jsou přeplněný.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
calif

#9 Příspěvek od calif »

pokud je tak pekna jak pises, tak si ji nech co to pujde...nema cenu to prodavat za pul roku, ceny benzinu jedine porostou, a obycejny smrtelnik si 2,8 nekoupi.....lidí co maj na to provozovat takovou karu ubyva, ikdyz za pul roku jich tu jiste jeste par zbyde :) ja bych koupil a neprodaval...
castro
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od castro »

ja myslim že 2,8 a vubec silnější motorizace jsou v očích fandy hodně žádaný...

M52 je povedenej motor a nevim proč by si ho někdo neměl kupovat, nebo snad za půl roku přijde konec světa?

Spotřeba je krásná, ručení.. ehmmm. na které auto se neplatí? Když to člověk rozpočítá do měsíců, neni zas taková pálka.

nesmíš to nabízet lidem šilhajícím po TDi, ale lidem co chtějí příjemné svezení za rozumné peníze a tím 2,8i podle mě je. ;-)
miramax
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od miramax »

hlavne necekej, ze to auto za pul roku das za stejne penize do inzerce a hned prodas, nejak se to vazne tedka nehybe, mrkni do bazaru jak dlouho tam lidi nektera auta marne prodavaji a to jsou za super prachy a klidne i v super stavu...myslim ze trh se ponekud nasytil...
psena
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od psena »

Jo a kdyz clovek neco hleda tak neni nic...nemam pocit zasycenyho trhu.Focus jsem shanel dva mesice a nikde temer nic a kamos 328i kombi taky bez sance...nakonec mu M3 Maniac privezl 323. protoze proste bylo i v celym DE hov....
rychlik

#13 Příspěvek od rychlik »

Mám mazla doma. je to opravdu takova vonavka jako na fotkach. kuze velice zachovala. auto nebylo nikdy bourany- karoserie všude sedí, nemá ani škrábanec, vsechny srouby jsou original zatrikany, neshilej, nejezdenej v zime. 4 predchozi majitele meli prez 50 let. serviska, priplatkova vybava-individual, m volant, radicka, atd atd... Jsem z nej uplne podelanej, hlavne jak jede :), tohle jsem od 2,8 opravdu nečekal. Plzeňská 160 km/h v jednom kuse se spotřebou 8,5l/100. stačilo jen lechtat. Ještě v německu jsem dostal od fricků 30éček pokutu, na osmdesátce jsem jel kilo :)). dělal jsem že nerozumim, tak me tak neosolil. Bazarysta byl solidní, dal mi dolu 500 euro za tu klimu, plus je potřeba udělat brzdy-jediný, co je na autě špatný. Čekají mě kotouče i desky ATE. Neni to tak hravý jako bývalka 325i M technik II, ale jede pekelně :). Teď nemám na prodej ani pomyšlení :)). Jen co se udělá hezky, něco nafotim a hodim to sem. Díky všem, zatial
rychlik

#14 Příspěvek od rychlik »

jinak k tomu shaneni. chtel jsem taky 323i.. ale nenasel jsem slusnou za slusny love a už vůbec ne v cechach.. pak jsme se s brachou zblaznili a jeli pro M5 e39 do magdeburgu.....auto voňavka, motor šlapal ale... voda v oleji.. byla za hubicku, ale po rozhovoru s panem Bémem jsme se na ní vykašlali, protože investice by byly nehorázný. Jak pan Bém řekl: "nekupuj to a když už, nikdy nekupuj M5 nepojízdnou". Do motoru nikdo nevidí. Mohlo to být podělaný těsnení, nebo "jen" hlava, ale mohl to být klidně blok motoru a to bysme si pěkně nas**** do bot. Ještě že jsme dokázali zkrotit naší mladistvou nerozvážnost :-)...

Na tuhle 2,8 jsem narazil po třítýdením slídění po mobile, autoscoutu ale i ebayi. Ke konci jsem byl už dost otrávenej, protože jsem hledal třeba pětkrát, šestkrát denně a když nebylo nic kloudnýho, měl jsem sto chutí vzít prachy a zajet si někam do čech pro vylágrovanej nebo předraženej kousek. V tu chvíli mi to bylo fakt jedno, protože měsíc bez báwa, pro mě byl jako měsíc bez života. Do toho všeho jsem začal mít neshody s maminou. Moc se jí nelíbilo, že sedim v kuse u netu, nevnímám okolní svět a moc chodim chlastat :) .

Jsem strašně rád, že jsem dobře koupil. Je to taková satisfakce za všechny neúspěchy, který jsem si vyžral se vším všudy. Dokonce jsem zase začal jíst a dobře spim :)).
Diablo330Ci

#15 Příspěvek od Diablo330Ci »

Přeju Ti to auto a gratuluju :!: :wink:
rychlik

#16 Příspěvek od rychlik »

Diablo330Ci píše:Přeju Ti to auto a gratuluju :!: :wink:

díky :)
baagoo

#17 Příspěvek od baagoo »

čus odporůčam si ji nechat nevím jaké jsi měl bmw předtím ale usuzuji že něco slabšího,dá se na tom celkem pěkně vyřádit,ale hlavně opatrně,co se týče motor super vydarenej při pravidelným servisu bezporuchovej to mi dají určitě všichni za pravdu
HAMANN

#18 Příspěvek od HAMANN »

Taky ti to preju a podle toho co jsi psal je to fakt vonavka a mels stesti ze si sehnal! Jinak ja kdyz jsem shanel 323i Touring, sedel jsem u netu presne jako ty jen ne mesis ale skoro pul roku, radsi jsem cekal nez koupit nejakou vylitanou hrobku... :D !
Addict

#19 Příspěvek od Addict »

Souhlasim se psenou,aut jsou sice vsude mraky,ale pokud clovek hleda neco alespon trochu v uchazejicim stavu,tak toho v CR az tak moc neni.
Jinak gratuluji 328i super volba,at slouzi :wink: .
all

#20 Příspěvek od all »

Tak se konečně rozhoupej, zaplat členstek příspěvek, at si právoplatným členem..... s tak hezkym autem musíš jezdis se mnou na srazy... jinak auto je moc hezké, motor jde krásně, serviska až do posledního km... brzdy už jsou na cestě, v pondělí budou....

Jinak auto chce rozleštit! a bude vypadat jak s novym lakem...

před tim rychlik jezdil v 325 ///M technik II e30 se svorem

ps foto:
Přílohy
je to na normal pružinách, tak je to víc pohodlný, než sportovní, ale to se dá dolu... tak o 4 cm
je to na normal pružinách, tak je to víc pohodlný, než sportovní, ale to se dá dolu... tak o 4 cm
bok auta rychlika, pred prácí.JPG (44.19 KiB) Zobrazeno 396 x
předek auta rychlika, pred prácí.JPG
předek auta rychlika, pred prácí.JPG (38.33 KiB) Zobrazeno 396 x
Odpovědět