Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Prodává se dobře 328i coupé ?
Ahoj, nemáte někdo ánunk , jak jdou na odbyt 2,8 ? zítra mám pro jednu jet, moc pekná v plný palbě, rok 97, světlá kůže, nepoškozená, zelená metla, serviska, krásní akorát neni v mpaketu-jen zrcátka.. chce za to 130. s dovozem by to melo prijit na nejakych 140... nevim, jestli do toho mám jít, protože si chci 2,8 zkusit, takže v horizontu pul roku bude k prodeji....
otázkou je, jestli za to dostanu alespon to, za co jsem to poridil.. ale spis me trápí jestli je to vubec prodejna zalezitost..
dík za reakce. Michal
otázkou je, jestli za to dostanu alespon to, za co jsem to poridil.. ale spis me trápí jestli je to vubec prodejna zalezitost..
dík za reakce. Michal
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě by se pak měla následně prodat bez problému. Motor 2,8i se velice povedl a celkově je to velice výhodný auto co se výkonu a provozu týče. Coupe se prodává o něco líp než Saloon. Pak záleží na tom jestli na autě uděláš další vylepšení v podobě M-packetu, pěkný kola apd. Po takových věcech lidi koukaj.
BTW.: Technický stav vozu je samozřejmostí.

BTW.: Technický stav vozu je samozřejmostí.

matal píše:Obecně jak to sleduji,tak je docela problém jakékoli auto prodat..
Určitě bych nekupoval auto s tím,že ho za půl roku střelím a dostanu stejný peníze za které jsem to pořídil.. to by musel být zázrak a zázraky se nedějí..
Obzvlášť v dnešní době, kdy jdou ceny dolů a bazary jsou přeplněný.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
ja myslim že 2,8 a vubec silnější motorizace jsou v očích fandy hodně žádaný...
M52 je povedenej motor a nevim proč by si ho někdo neměl kupovat, nebo snad za půl roku přijde konec světa?
Spotřeba je krásná, ručení.. ehmmm. na které auto se neplatí? Když to člověk rozpočítá do měsíců, neni zas taková pálka.
nesmíš to nabízet lidem šilhajícím po TDi, ale lidem co chtějí příjemné svezení za rozumné peníze a tím 2,8i podle mě je.
M52 je povedenej motor a nevim proč by si ho někdo neměl kupovat, nebo snad za půl roku přijde konec světa?
Spotřeba je krásná, ručení.. ehmmm. na které auto se neplatí? Když to člověk rozpočítá do měsíců, neni zas taková pálka.
nesmíš to nabízet lidem šilhajícím po TDi, ale lidem co chtějí příjemné svezení za rozumné peníze a tím 2,8i podle mě je.

Mám mazla doma. je to opravdu takova vonavka jako na fotkach. kuze velice zachovala. auto nebylo nikdy bourany- karoserie všude sedí, nemá ani škrábanec, vsechny srouby jsou original zatrikany, neshilej, nejezdenej v zime. 4 predchozi majitele meli prez 50 let. serviska, priplatkova vybava-individual, m volant, radicka, atd atd... Jsem z nej uplne podelanej, hlavne jak jede
, tohle jsem od 2,8 opravdu nečekal. Plzeňská 160 km/h v jednom kuse se spotřebou 8,5l/100. stačilo jen lechtat. Ještě v německu jsem dostal od fricků 30éček pokutu, na osmdesátce jsem jel kilo
). dělal jsem že nerozumim, tak me tak neosolil. Bazarysta byl solidní, dal mi dolu 500 euro za tu klimu, plus je potřeba udělat brzdy-jediný, co je na autě špatný. Čekají mě kotouče i desky ATE. Neni to tak hravý jako bývalka 325i M technik II, ale jede pekelně
. Teď nemám na prodej ani pomyšlení
). Jen co se udělá hezky, něco nafotim a hodim to sem. Díky všem, zatial

jinak k tomu shaneni. chtel jsem taky 323i.. ale nenasel jsem slusnou za slusny love a už vůbec ne v cechach.. pak jsme se s brachou zblaznili a jeli pro M5 e39 do magdeburgu.....auto voňavka, motor šlapal ale... voda v oleji.. byla za hubicku, ale po rozhovoru s panem Bémem jsme se na ní vykašlali, protože investice by byly nehorázný. Jak pan Bém řekl: "nekupuj to a když už, nikdy nekupuj M5 nepojízdnou". Do motoru nikdo nevidí. Mohlo to být podělaný těsnení, nebo "jen" hlava, ale mohl to být klidně blok motoru a to bysme si pěkně nas**** do bot. Ještě že jsme dokázali zkrotit naší mladistvou nerozvážnost
...
Na tuhle 2,8 jsem narazil po třítýdením slídění po mobile, autoscoutu ale i ebayi. Ke konci jsem byl už dost otrávenej, protože jsem hledal třeba pětkrát, šestkrát denně a když nebylo nic kloudnýho, měl jsem sto chutí vzít prachy a zajet si někam do čech pro vylágrovanej nebo předraženej kousek. V tu chvíli mi to bylo fakt jedno, protože měsíc bez báwa, pro mě byl jako měsíc bez života. Do toho všeho jsem začal mít neshody s maminou. Moc se jí nelíbilo, že sedim v kuse u netu, nevnímám okolní svět a moc chodim chlastat
.
Jsem strašně rád, že jsem dobře koupil. Je to taková satisfakce za všechny neúspěchy, který jsem si vyžral se vším všudy. Dokonce jsem zase začal jíst a dobře spim
).

Na tuhle 2,8 jsem narazil po třítýdením slídění po mobile, autoscoutu ale i ebayi. Ke konci jsem byl už dost otrávenej, protože jsem hledal třeba pětkrát, šestkrát denně a když nebylo nic kloudnýho, měl jsem sto chutí vzít prachy a zajet si někam do čech pro vylágrovanej nebo předraženej kousek. V tu chvíli mi to bylo fakt jedno, protože měsíc bez báwa, pro mě byl jako měsíc bez života. Do toho všeho jsem začal mít neshody s maminou. Moc se jí nelíbilo, že sedim v kuse u netu, nevnímám okolní svět a moc chodim chlastat

Jsem strašně rád, že jsem dobře koupil. Je to taková satisfakce za všechny neúspěchy, který jsem si vyžral se vším všudy. Dokonce jsem zase začal jíst a dobře spim

-
Tak se konečně rozhoupej, zaplat členstek příspěvek, at si právoplatným členem..... s tak hezkym autem musíš jezdis se mnou na srazy... jinak auto je moc hezké, motor jde krásně, serviska až do posledního km... brzdy už jsou na cestě, v pondělí budou....
Jinak auto chce rozleštit! a bude vypadat jak s novym lakem...
před tim rychlik jezdil v 325 ///M technik II e30 se svorem
ps foto:
Jinak auto chce rozleštit! a bude vypadat jak s novym lakem...
před tim rychlik jezdil v 325 ///M technik II e30 se svorem
ps foto:
- Přílohy
-
- je to na normal pružinách, tak je to víc pohodlný, než sportovní, ale to se dá dolu... tak o 4 cm
- bok auta rychlika, pred prácí.JPG (44.19 KiB) Zobrazeno 396 x
-
- předek auta rychlika, pred prácí.JPG (38.33 KiB) Zobrazeno 396 x