Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
proc auto za mega a pul nema zadni sterač? E36,34,32.....
zdravim, auto mam uz delsi dobu 325i E36 ale pokazde kdyz prsi a couvam do ulice tak si vzdy vzpomenu na to ze nechapu proc takova kara nema vec kterou mela i stara sierra , sterac zadniho okna, vim ze by to asi vypadalo na kupecku blbe, ale prece jen, nema ho ani sedan, pokud vim tak jen kombi, a nemaji ho ani petky a sedmy.....takze, proc vlastne??
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
a proc taky? Maji ho vetsinou jen hatchbaky a kombiky..... a to kvuli spine co se toci za autem.... na sedanu jsem ho nikdy nepotreboval a na coupe taky ne..... na touringu a dodavkach by to bez nej ale neslo.... pokud ti to vadi, tak si natri sklo at ti ta voda sjizdi, nebo zapni vyhrivaniDeathbox píše:Obecně málokterý sedan má vzadu stěrač

-
- Klubové ID: 2164
tak takRuDoSh píše:a proc taky? Maji ho vetsinou jen hatchbaky a kombiky..... a to kvuli spine co se toci za autem.... na sedanu jsem ho nikdy nepotreboval a na coupe taky ne..... na touringu a dodavkach by to bez nej ale neslo.... pokud ti to vadi, tak si natri sklo at ti ta voda sjizdi, nebo zapni vyhrivaniDeathbox píše:Obecně málokterý sedan má vzadu stěrač
nevim no, me ty kapky pri couvani proste vadi, byl sem zvykly cela leta si pri couvani setrit okno, podle zrcatek taky zacouvam, ale otocit se je pro me pohodlnejsi a jsem na to zvyklej, proste mi absence sterace vadi, ale jen pri couvani, divat bych se na nej nechtel
vyhrivani ti tezko pomuze kdyz ti pleskaj kapky ze slejvaku o okno, se mi jako vyparej nebo co? :lol

-
- Klubové ID: 1556
- Kontaktovat uživatele:
Jsem na tom stejně ... Kde jaká prašivka prašivá to má ... Taky mi vadí sníh a voda na zadním sklecalif píše:chapu proc tam neni, jen si na to nemuzu zvyknoutani po dvou letech

Ale připouštím, že by to vypada trochu blbě, se stěračem ... A hlavně kupé. No značku kvůli tomu rozhodně měnit nebudu. Bych BMW odpustil i přední stěrače