Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

LPG A VSE KOLEM PLYNU V BMW

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
wolferine
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od wolferine »

mno tak ma E34 jezdi:) dneska tam jeste jedu pro technicak a nastavit prepionani na plyn pri mensi teplote vody
jinak montuji bud lovtec nebo tartarini
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od Brátn Moderátor »

wolferine píše:mno tak ma E34 jezdi:) dneska tam jeste jedu pro technicak a nastavit prepionani na plyn pri mensi teplote vody
jinak montuji bud lovtec nebo tartarini

a tobě tam dali který z těchto dvou, s lovtecem mám už svý zkušenosti ale s magicem zatím ne, někdo to chválí někdo tvrdí, že je to levný šmejd a to tartarini by mělo být prý novější a kvalitnější, ale zatím jsem to v ničem neviděl tak nevím
wolferine
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od wolferine »

mam tam lovtec magic
ale kdyz jim reknes ze chces tartarini tak by ti ho tam meli dat...mne dali nakonec lovtec protoze se pry lepe serizuje na stary auta s hodne km(a ze jich mam pozehnane najeto)
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#124 Příspěvek od Brátn Moderátor »

máte někdo zkušenost se systémem Prins VSI např. z dílny Brněnské firmy Greenfuel ( http://www.greenfuel.cz/index.html ) nebo s firmou Greenfuel obecně?
milk

#125 Příspěvek od milk »

chitos píše:
milk píše:
chitos píše:Chci si taky koupit segvenční vstřikování na 325.Má někdo z okolí zlína zkušenost s montáží LPG??

já dneska jsem si byl pro auto a nechal jsem to dělat ve zlíně autoplyncentrum

Přesně tam to chci taky hodit.Kolik dali cenu??Jo jinak sme dva co si chcem dávat plyn tak kdyby nás bylo více tak říkal že dá slevu :wink:

cena byla 34 400kč značka Stag 300 majitel říkal že to je velmi dobrá značka tak jsem to nechal namontovat najeto již 600 km a zatím v pohodě
wolferine
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od wolferine »

tak dneska sem byl v tom lpg servisu v brne a pohoda.pripichl notas, vsechno mi ukazal a vysvetlil, teplotu prepinani snizil,jeste sme pokecali co a jak..z toho cloveka mam fakt dobrej dojem...tak uvidime co ten plyn jak se bude chovat :)
paveld
Kontaktovat uživatele:

#127 Příspěvek od paveld »

Radim046
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od Radim046 »

paveld píše:Nezkousel jste nekdo tohle? http://www.ochranamotoru.cz/problemLPG-CNG.php

Minulý týden jsem byl na Harfě na revizi LPG a zrovna se tam na to někdo ptal.Servisák na Harfě říkal že si myslí že to jsou vyhozený peníze.
Tashiro

#129 Příspěvek od Tashiro »

Tashiro píše:Pánové co myslíte e39 523I v LPG?, Své 320i jsem prodal, protože v listopadu bude přírůstek ))))) Tak musím koupit rodinné auto, ale do Picassa, nebo Passata se mi nechce. Bohužel jsem z prahy a přítelkyně z kadaně tak budu v týdnu hodně jezdit, 3-4 týdně kadaň a zpět + klasika nákupy, výlety ... co myslíte co by se hodilo? Když tady tak čtu že to baští 12 -14 na LPG, tak mi to zase tak na spotřebu nepříjde páč Koktávka jezdí 5-6l, takže ve výsledku cena stejná.

Jo a ještě jedna věc... jezdíte s LPG do nákupních center? (podzemních garáží)

Nikdo nic? Žádná zkušenost? To se divím ...
milk

#130 Příspěvek od milk »

paveld píše:Nezkousel jste nekdo tohle? http://www.ochranamotoru.cz/problemLPG-CNG.php

můj názor je že to je na nic.
milk

#131 Příspěvek od milk »

Tashiro píše:
Tashiro píše:Pánové co myslíte e39 523I v LPG?, Své 320i jsem prodal, protože v listopadu bude přírůstek ))))) Tak musím koupit rodinné auto, ale do Picassa, nebo Passata se mi nechce. Bohužel jsem z prahy a přítelkyně z kadaně tak budu v týdnu hodně jezdit, 3-4 týdně kadaň a zpět + klasika nákupy, výlety ... co myslíte co by se hodilo? Když tady tak čtu že to baští 12 -14 na LPG, tak mi to zase tak na spotřebu nepříjde páč Koktávka jezdí 5-6l, takže ve výsledku cena stejná.

Jo a ještě jedna věc... jezdíte s LPG do nákupních center? (podzemních garáží)

Nikdo nic? Žádná zkušenost? To se divím ...

co ti na to říct mám 2,8 a do 15 litru plynu se vlezu takže v klidu
100RM

#132 Příspěvek od 100RM »

Je mozne objednat si vacsiu nadrz jako je standard ? Aby dojazd bol co najvyssi ?
7er. True definition of luxury. Yours.
Radim046
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od Radim046 »

Mě se do E46 místo rezervy vlezla 60l ale to je asi maximum co se do tý diry vejde.
wolferine
Kontaktovat uživatele:

#134 Příspěvek od wolferine »

100RM píše:Je mozne objednat si vacsiu nadrz jako je standard ? Aby dojazd bol co najvyssi ?

jo da ale otazka kolik ti vleze misto rezervy,mne 53ka nadrz bez toho abych zvedal podlahu v kufru...nebo pak valec do kufru, vcera sem videl jak tam manikovi do E34 davali nadrz co mela pres 100litru---taky mu z kufru moc nezbylo
100RM

#135 Příspěvek od 100RM »

Da sa tam popripade dat nejaka nadrz taka, aby sa nad ni zmestila este dojazdovka kolo ?
7er. True definition of luxury. Yours.
paveld
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od paveld »

Radim046 píše:

Minulý týden jsem byl na Harfě na revizi LPG a zrovna se tam na to někdo ptal.Servisák na Harfě říkal že si myslí že to jsou vyhozený peníze.

Hmm..ja vaham, servisak kde ti to montujou ti urcite rekne ze to jsou vyhozeny penize, protoze jinak by to muselo znamenat to, ze pokud oni to tam nemontuji, tak ze jejich lpg ti pomalu kurvi motor.. ale sam nevim, nezni to ze by na tom nic nebylo, z toho co tam pisou. Tezko rict nakolik prehani...
Radim046
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od Radim046 »

paveld píše:
Radim046 píše:

Hmm..ja vaham, servisak kde ti to montujou ti urcite rekne ze to jsou vyhozeny penize, protoze jinak by to muselo znamenat to, ze pokud oni to tam nemontuji, tak ze jejich lpg ti pomalu kurvi motor.. ale sam nevim, nezni to ze by na tom nic nebylo, z toho co tam pisou. Tezko rict nakolik prehani...

Jen z toho co jsem odposlechnul mu ten servisák říkal že podle něj u normálního ježdění to nemá smysl ,že se ty sedla kurvily prej u silnejch aut když s nima někdo lítal dálky po dálnici a dával tomu plnej knedlik furt.Takhle nějak mu to ve zkratce řekl.
Já osobně na tyhle "mastičky" :lol: taky moc nevěřim.
milk

#138 Příspěvek od milk »

100RM píše:Da sa tam popripade dat nejaka nadrz taka, aby sa nad ni zmestila este dojazdovka kolo ?
nejlepší máš když jsi zajedeš kde montují lpg a dozvíš se toho víc
dm

#139 Příspěvek od dm »

wolferine píše:tak dneska sem byl v tom lpg servisu v brne a pohoda.pripichl notas, vsechno mi ukazal a vysvetlil, teplotu prepinani snizil,jeste sme pokecali co a jak..z toho cloveka mam fakt dobrej dojem...tak uvidime co ten plyn jak se bude chovat :)

cau dej mi prosim adresu diky
540david

#140 Příspěvek od 540david »

Mám na 540iA E39 namontováno AG-Autogas(f.a TC101). Za chviku budu mít 1tis. najeto. Spotřeba 16l plynu, ale to jí opravdu nešetřím!! Motor přede jak kočka a jede jak pra.. Jediný nedostatek, zhruba 5 vteřin startuje. V týdnu jedu na seřízení, tak povím jak to dopadlo.
Odpovědět