Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
M přední nárazník
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
http://www.kubidesign.cz - stejný výrobek, poloviční cena. To jen tak pro info 

-
- Klubové ID: 1422
- Kontaktovat uživatele:
strucne receno je M naraznik plug and play, sundas stavajici obyc, pripevnis M, dole jsou trojuhelniky ktere drzi podbeh a naraznik dohromady, ty pasuji, takze to tam proste das a jedes...
nepasuji nafuky k brzdam, ale to vetsina lidi neresi jak jsem si vsiml, kazdopadne koupit se to da v BMW myslim kolem tri stovek jeden...
aerouhelniky jsou potom takove picovinky pred ty trojuhelniky vyse zminovane a co je jen primontujes k tomu M narazniku, pro zlepseni aerodynamickych vlastnosti, to bych vubec neresil, i kdyz je to zase naklad v radech cca ctyr stovek, kdyz vetsina lidi nema ani kryt pod motorem,ktery mi i z aerodynamickeho hlediska prijde dulezitejsi...
podtrzeno a secteno, koupis Mnaraznik a jednoduse behem par minut jej vymenis za normalni...doporucuju ty spodni trojuhelniky nebrat na lehkou vahu, coz jsem videl taky u hodne lidi ze jim chybi,protoze hrozi prodreni podbehu o kolo pri zataceni ve vetsi rychlosti, pritom je to kolem dvou stovek v renocaru...
nepasuji nafuky k brzdam, ale to vetsina lidi neresi jak jsem si vsiml, kazdopadne koupit se to da v BMW myslim kolem tri stovek jeden...
aerouhelniky jsou potom takove picovinky pred ty trojuhelniky vyse zminovane a co je jen primontujes k tomu M narazniku, pro zlepseni aerodynamickych vlastnosti, to bych vubec neresil, i kdyz je to zase naklad v radech cca ctyr stovek, kdyz vetsina lidi nema ani kryt pod motorem,ktery mi i z aerodynamickeho hlediska prijde dulezitejsi...
podtrzeno a secteno, koupis Mnaraznik a jednoduse behem par minut jej vymenis za normalni...doporucuju ty spodni trojuhelniky nebrat na lehkou vahu, coz jsem videl taky u hodne lidi ze jim chybi,protoze hrozi prodreni podbehu o kolo pri zataceni ve vetsi rychlosti, pritom je to kolem dvou stovek v renocaru...
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
co ze jsou to ty trojuhelniky? jsou i na seriovym narazniku?miramax píše:strucne receno je M naraznik plug and play, sundas stavajici obyc, pripevnis M, dole jsou trojuhelniky ktere drzi podbeh a naraznik dohromady, ty pasuji, takze to tam proste das a jedes...
mel jsem mensi kolizi s divocakem, tak tenhle naraznik taky asi vyzkousim