Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

M přední nárazník

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Thomas08
Klubové ID: 1560
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Thomas08 »

Zdravím potřeboval bych poradit. Co by vše obnášelo vyměnit klasický nárazník na E36 a dát tam Mkový. Je nutné dokupovat nějaké další díly, nebo stačí jen koupit ten co je v nabídce AutoKelly.
http://obchod.autokelly.cz/
Tím klasickým nárazníkem je myšlen ten, co mají hned první v nabídce.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

http://www.kubidesign.cz - stejný výrobek, poloviční cena. To jen tak pro info :wink:
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xSAFA »

No autokelly divočí :lol:

Jinak bude potřeba dát jiné náfuky brzd, to myslím že pro běžné namontování stačí. Jinak jsou tam ještě nějaké ty aero úhelníky před předním kolem ale ty myslím ani není potřeba měnit. Někdo to snad ještě doplní.
zool

#4 Příspěvek od zool »

mě třeba zajímalo, jesli do m narazniku od kubidesign by šla namontovat ta mřížka co maj v autokelly pod 14.12.266
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

zool píše:mě třeba zajímalo, jesli do m narazniku od kubidesign by šla namontovat ta mřížka co maj v autokelly pod 14.12.266
Těžko, tahle mřížka snad nepásne ani do origo M3 nárazníku. Ale ten od Kubiho nemá tuto mřížku výměnnou, je tam natavená v plastu.
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od xSAFA »

zool píše:mě třeba zajímalo, jesli do m narazniku od kubidesign by šla namontovat ta mřížka co maj v autokelly pod 14.12.266
Dyt to je mrizka z obyc narazniku e36 ta do M nepujde
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od xSAFA »

Fx píše:Těžko, tahle mřížka snad nepásne ani do origo M3 nárazníku. Ale ten od Kubiho nemá tuto mřížku výměnnou, je tam natavená v plastu.
Takže ten tahokov co je v tom kubiho narazniku nejde sundat?? :?
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Nejde. Takže leda ho natřít na černo, ať tak nebije do očí :lol:
miramax
Klubové ID: 1422
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od miramax »

strucne receno je M naraznik plug and play, sundas stavajici obyc, pripevnis M, dole jsou trojuhelniky ktere drzi podbeh a naraznik dohromady, ty pasuji, takze to tam proste das a jedes...
nepasuji nafuky k brzdam, ale to vetsina lidi neresi jak jsem si vsiml, kazdopadne koupit se to da v BMW myslim kolem tri stovek jeden...
aerouhelniky jsou potom takove picovinky pred ty trojuhelniky vyse zminovane a co je jen primontujes k tomu M narazniku, pro zlepseni aerodynamickych vlastnosti, to bych vubec neresil, i kdyz je to zase naklad v radech cca ctyr stovek, kdyz vetsina lidi nema ani kryt pod motorem,ktery mi i z aerodynamickeho hlediska prijde dulezitejsi...

podtrzeno a secteno, koupis Mnaraznik a jednoduse behem par minut jej vymenis za normalni...doporucuju ty spodni trojuhelniky nebrat na lehkou vahu, coz jsem videl taky u hodne lidi ze jim chybi,protoze hrozi prodreni podbehu o kolo pri zataceni ve vetsi rychlosti, pritom je to kolem dvou stovek v renocaru...
IKE
Klubové ID: 573

#10 Příspěvek od IKE »

xSAFA píše:
Fx píše:Těžko, tahle mřížka snad nepásne ani do origo M3 nárazníku. Ale ten od Kubiho nemá tuto mřížku výměnnou, je tam natavená v plastu.
Takže ten tahokov co je v tom kubiho narazniku nejde sundat?? :?
Jde to vyndat naprosto bez problemu.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

IKE: Tak to mám asi nějakej jinej, protože u mýho je ten tahokov fakt protavenej do plastu...
IKE
Klubové ID: 573

#12 Příspěvek od IKE »

Fx píše:IKE: Tak to mám asi nějakej jinej, protože u mýho je ten tahokov fakt protavenej do plastu...
Když jsem dával nárazník do lakovny tak jsem tu síťovinu sundaval a šlo to ok.Byla tam jenom přilepená.
Thomas08
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Thomas08 »

Tak děkuji za rady a co nevidět se na to vrhnu a budu mít auto hned o něco hezčí.
Jo a s mlhovkama problém asi nebudene?
miramax
Klubové ID: 1422
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od miramax »

Thomas08 píše:Tak děkuji za rady a co nevidět se na to vrhnu a budu mít auto hned o něco hezčí.
Jo a s mlhovkama problém asi nebudene?
ne :wink:
Pavel
Klubové ID: 56

#15 Příspěvek od Pavel »

já jsem tam nabastlil náfuky i s origo seriového nárazníku...když si stím pohraješ tak je tam dáš akorát je lepší je přišroubovat jinak je stratíš...já měl origo M nárazník a taky jsem tam dal tahokov a nechal jsem ho zalakovat černě a bylo to super...
Thomas08
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Thomas08 »

Mám zase dotaz. :oops: A prahy je také tak lehké namontovat, nebo je tam háček. Myslím tím Mkový. Ty moje starý mi oddělala o šutr na chatě mladá :lol:
paveld
Klubové ID: 1931
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od paveld »

miramax píše:strucne receno je M naraznik plug and play, sundas stavajici obyc, pripevnis M, dole jsou trojuhelniky ktere drzi podbeh a naraznik dohromady, ty pasuji, takze to tam proste das a jedes...
nepasuji nafuky k brzdam, ale to vetsina lidi neresi jak jsem si vsiml, kazdopadne koupit se to da v BMW myslim kolem tri stovek jeden...
aerouhelniky jsou potom takove picovinky pred ty trojuhelniky vyse zminovane a co je jen primontujes k tomu M narazniku, pro zlepseni aerodynamickych vlastnosti, to bych vubec neresil, i kdyz je to zase naklad v radech cca ctyr stovek, kdyz vetsina lidi nema ani kryt pod motorem,ktery mi i z aerodynamickeho hlediska prijde dulezitejsi...

podtrzeno a secteno, koupis Mnaraznik a jednoduse behem par minut jej vymenis za normalni...doporucuju ty spodni trojuhelniky nebrat na lehkou vahu, coz jsem videl taky u hodne lidi ze jim chybi,protoze hrozi prodreni podbehu o kolo pri zataceni ve vetsi rychlosti, pritom je to kolem dvou stovek v renocaru...
co ze jsou to ty trojuhelniky? jsou i na seriovym narazniku?
mel jsem mensi kolizi s divocakem, tak tenhle naraznik taky asi vyzkousim :twisted:
paca

#18 Příspěvek od paca »

Thomas08 píše:Mám zase dotaz. :oops: A prahy je také tak lehké namontovat, nebo je tam háček. Myslím tím Mkový. Ty moje starý mi oddělala o šutr na chatě mladá :lol:
Origo přidělané emkové prahy jsou nacvaklé v prazích, kde jsou díry se šťuplíkama. Většina to řeší přilepením, škoda vrtat do zdravých prahů.
Odpovědět