Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
potřeboval bych poradit
-
- Klubové ID: 1771
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim lidičky, kámoš mi nabízí motor ISo zvedlé chipem o 20koní, nevim kolik ten motor má naběháno a tak sem se chtěl optat esi by ste ho na mém místě vzali, já tam mam teď 1.6i kterej má naběháno asi 15000 Km a je jak novej, vim že kamoš se o to auto stará bravurně ale přecijen dávat místo nového motoru starší kterej má už cez 100-150 tis. nalítáno, co vi na to? zase nadruhou stranu, dát přechipovaný ISo do mojeho lehkého compactu to bych mohl rovnou na ruzin na ranvei a odletět 

-
- Klubové ID: 1562
- Kontaktovat uživatele:
mno nezda se men ze by chipem sel u toho benzinu zvednout vykon o 20koniku
k vymene zalezi v jakem je stavu a co za nej chce....
ja menil kdysi motor v e30-> misto m10 sem daval iso..stalo men to 20tacu i s prevodovkou,novou kabelazi a praci ... ja tech penez tehda nelitoval,jezdilo to uplne jinak ale ta m10 rozhodne nebyla jako nova...
ja menil kdysi motor v e30-> misto m10 sem daval iso..stalo men to 20tacu i s prevodovkou,novou kabelazi a praci ... ja tech penez tehda nelitoval,jezdilo to uplne jinak ale ta m10 rozhodne nebyla jako nova...
-
- Kontaktovat uživatele:
dal by mi jen motor a i s namontovanim by si rekl do 5000,-wolferine píše:mno nezda se men ze by chipem sel u toho benzinu zvednout vykon o 20koniku
-
- Kontaktovat uživatele:
po pravde se v tom moc nevyznam, proto chci poradit, rikal ze ma ted 180koní a že to má zvedlé asi o 20 kobil proti normálnímu ISuwolferine píše:mno a stary svuj si muzes nechat?v tom pripade bych do toho sel pokud je ten jeho motor v dobrem stavu a stary bych si nechal do zalohy..prece jen 1,6 a iso je dost rozdil
ale s 20konama navic nepocitej tim chipem:)
-
- Klubové ID: 3294
- Kontaktovat uživatele:
no co já vim tak ISo má něco přes málo přes 140koní takže to by znamenalo nárůst výkonu o 40koníků, a tu už je fakt kurva MOC!!!pohy píše:po pravde se v tom moc nevyznam, proto chci poradit, rikal ze ma ted 180koní a že to má zvedlé asi o 20 kobil proti normálnímu ISuwolferine píše:mno a stary svuj si muzes nechat?v tom pripade bych do toho sel pokud je ten jeho motor v dobrem stavu a stary bych si nechal do zalohy..prece jen 1,6 a iso je dost rozdil
ale s 20konama navic nepocitej tim chipem:)
-
- Klubové ID: 1536
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád tě nejspíš tahá za uši s těma 180ti koníkama a benzínovému motoru chip nikdy zrovna neprospíval, kteremu vlastně ano? Jinak treba jde do kytek ten motor, co ty víš.. já bych se na to rozhodně vybod. Jestli tě láká větší vykon, ušetři si na silnější motorizaci, skoč rovnou do nějaky 2.8 a nebude tě nic trápit. Upravy maj smysl jen ty trochu jiného rázu a u jiných aut na jiny účely.