Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
kvalita ? druhovyroby-plechy
vcera jsem daval na 36 poface masku a ledvinky druhovyrobu. Poprve a ted uz je jasne ze i naposled druhovyrobu co se plechu tyka.ledvinky v poho...Kdyz jsem sundal origo tak rozdil veeeelkej. solidni robustni plech. Ledvinky sedej jak maj a kdyz to sroubuju ke kastli tak u originalu je jen jedna mozna poloha ne jako u neorigo plovouci matky a ,,dopasuj,, si sam. Nejsem zastancem vseho ,,origo,, ale u plechu doporucuju . Ted se s tim budu patlat nez to vsechno sedne............ 

-
- Klubové ID: 1407
No já mám z druhovýroby taky masku a zadní lemy. Maska je fakt, že to neni úplně dokonalý, ale dala se spasovat celkem dobře, docela to jde. Šel bych do origo, ale na vrakáči je takřka nemožný sehnat masku ve 100% stavu, a nová origo stojí dobrejch pár tisíc... Jiná možnost mi nezbývala... Lemy padly kupodivu krásně, i když je to určitě taky zásluha dobrýho klempíře, ale nový lemy origo nevyrábějí, jen celej díl kterej stojí 4.500kč a 9 táců se mi za to rozhodně dávat nechtělo, za pár stovek jsem sehnal lemy s druhovýroby a v pohodě. Ale co jde, tak jedině z vrakoviště, nárazníky, blatníky, dveře, všechno radši origo na vrakáči než nový z druhovýroby, protože spasovat takovej složitější díl by mohl bejt celkem porod...