Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dodatečně namontovat tempomat do e39 530D,co to obnáší???

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kamilMosnov

#1 Příspěvek od kamilMosnov »

Nazdar rafani,mám 530D e39 a jsem velmi spoojený jen tempomat mi hrozně chybí,jezdím dvakrát do měsíce itálii na otčku a občas už mně hezky bolí pravá noha od plynového pedálu,známý před časem narouboval tempomat do 740i rv.92 a nebyl to velký problém,nevíte někdo co to obnáší u e39 530D???
Pavel

#2 Příspěvek od Pavel »

multi funkční volant s sběrným kroužkem, pár drátků a šikovnýho elektrikáře a je to.... tak mi to řekl známej na vrakecu...takže časem to někdy možná dodělám
kamilMosnov

#3 Příspěvek od kamilMosnov »

Díky za odpověď,zní to až podezdřele jednoduše,a nemáš zkušenost za kolik se dá takový tříramený volant koupit?Ten kroužek je součástí volantu nebo kam patří?
mach

#4 Příspěvek od mach »

Mrkni se po fóru. Nedávno jsem to někde četl. A v dílech se volanty občas taky najdou. :wink:
Pavel

#5 Příspěvek od Pavel »

já už ted přesně nevím jak to s těma kroužkama je....ale zaleží na roku výroby aby ti tam pasoval....změna nastala myslím od 3/99 (jestli se nepletu) . určitě montáž je jednodušší než na benzína,protože nafty mají ty elektronické pedály,což je právě ta výhoda...optět tlumočím co mi řekli v servise...časem si to chci taky dodělat...
Odpovědět