Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW E34 524TD POMOC!!!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Machy

#1 Příspěvek od Machy »

Ahoj chlapi! Potřebuji poradit.
Dnes jsem jel z BMW(E34 524TD)domů a motor mi z ničeho nic vypnul. Starter cvaká jako kdyby byl motor seknutý. Dal jsem pátý kvalt a zkusil pohnout vozem,ale motor je boužel zablokovaný. Nechce se mi věřit,že by odešel motor,šel jako hodinky,nebral si ani kapku oleje a dokonce jsem minulí týden dával nový olej. CO SE STALO?????
Holly Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1819

#2 Příspěvek od Holly Moderátor »

Vzhledem k tomu jak to popisuješ, tak bych si sehnal kamaráda, nechal se zapřáhnout a dotáhnout někam do servisu, nějakýho co se specializuje na bmw=>diagnostika... Tohle totiž může být cokoliv. Elektrika, mechanika, to může být kldině aji nějaká hovadina jako nějaký čidlo... To ti asi nikdo takhle přes net neporadí...
Machy

#3 Příspěvek od Machy »

Tak mi prasknul píst. :?
Machy

#4 Příspěvek od Machy »

Tak mi prasknul píst. :?
Holly Moderátor
Moderátor

#5 Příspěvek od Holly Moderátor »

Hmm, tak to je smůla, to ti nezávidím. A nebylo to náhodou špatným vstřikem? Že tekl dovnitř?
Machy

#6 Příspěvek od Machy »

To nevím. Je rozbitý píst,ventily,hlava,ohnutá ojnice a ještě rýha ve válci!
Závada se stala na čtvrtém válci,kde je řízený vstřik a ten nebyl nejlepší,ale to je domněnka. :cry:
Holly píše:Hmm, tak to je smůla, to ti nezávidím. A nebylo to náhodou špatným vstřikem? Že tekl dovnitř?
Holly Moderátor
Moderátor

#7 Příspěvek od Holly Moderátor »

Hmmm, Tak to je mi líto, cítím s tebou.... Budeš opravovat nebo měnit motor?? Nebo rovnou celý auto??
Machy

#8 Příspěvek od Machy »

Spočítám na kolik by to vyšlo a možná udělám motor. Nebo uvažuji o zástavbě motoru TDS.
:?
Holly píše:Hmmm, Tak to je mi líto, cítím s tebou.... Budeš opravovat nebo měnit motor?? Nebo rovnou celý auto??
Odpovědět