Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Telefon E38
Mc Laughlin: Pokud bys jezdil přes CL, nebo kolem, mám k tomu telefonu manuál v češtině, můžeš se do něj mrknout a zjistíš, že je v těch telefonech mraky funkcí a je možno nastavit plno věcí, i jazyk tam nastavíš, např. pokud umíš finsky, portugalsky, rusky, nebo polsky, taxi to tam můžeš nastavit, je tam plno jazyků, snad i svahilština, jen ne česky.
dají se i posílat sms atd. Nedávno jsem ten manuál sehnal, možná ho ještě mají v Autec Praha, stál 200,-

-
normann píše:Mc Laughlin: Pokud bys jezdil přes CL, nebo kolem, mám k tomu telefonu manuál v češtině, můžeš se do něj mrknout a zjistíš, že je v těch telefonech mraky funkcí a je možno nastavit plno věcí, i jazyk tam nastavíš, např. pokud umíš finsky, portugalsky, rusky, nebo polsky, taxi to tam můžeš nastavit, je tam plno jazyků, snad i svahilština, jen ne česky.dají se i posílat sms atd. Nedávno jsem ten manuál sehnal, možná ho ještě mají v Autec Praha, stál 200,-
Pokud CL myslíš Českou Lípu, pak jsme téměř sousedi, já jsem s Děčína.A SMS-ky je přesně věc, která mě zajímala, já ten Německej manuál vyštrachal a jen tak ho prolítl, nicméně jelikož v tom jazyce umim jen pár nadávek a pozdravů, popřípadě to obojí kombinovat, nevim, jestli z toho budu chytrej

Děkuju.
normann píše:Mc Laughlin: Pokud bys jezdil přes CL, nebo kolem, mám k tomu telefonu manuál v češtině, můžeš se do něj mrknout a zjistíš, že je v těch telefonech mraky funkcí a je možno nastavit plno věcí, i jazyk tam nastavíš, např. pokud umíš finsky, portugalsky, rusky, nebo polsky, taxi to tam můžeš nastavit, je tam plno jazyků, snad i svahilština, jen ne česky.dají se i posílat sms atd. Nedávno jsem ten manuál sehnal, možná ho ještě mají v Autec Praha, stál 200,-
Moje Sedma (e38 730d) má v telefonu časký jazyk.. a byl to dovoz z DE...
Ale možná to maji jen sedmičky po Faceliftu...

-
normann píše:Třeba jsme se někdy potkali u Venci Kuty v Ludvíkovicích, kam pravidelně jezdím, jezdíš k němu taky? Teda co já vím, jezdí k němu s BMW z celýho severočeskýho kraje, od Chomutova po Liberec. Jsem myslel, že svojí E38 prodáváš....
No jasně, Venca už mi v mnoha horkejch chvílích pomohl.
Jinak co se týče telefonu, ještě do těď mi dluží manuál k celýmu autu, kterej mi "ukradl":)
Auto teda servisuju převážně v BMW, má až doposud servisní knížku, tak jsem si v tom jen tak pro radost, nebo úchylnost chtěl pokračovat.Nicméně je možný, že jsme se tam už setkali.Mám černou 750i v Longu, myslim že bys mě tam nepřehlédl.Auto bylo skutečně na prodej, potřeboval jsem peníze na byt a jiný nesmysly

Nakonec jsem to vyřešil jak jinak než prací

[/quote]
Jinak co se týče telefonu, ještě do těď mi dluží manuál k celýmu autu, kterej mi "ukradl":)
Auto teda servisuju převážně v BMW, má až doposud servisní knížku, tak jsem si v tom jen tak pro radost, nebo úchylnost chtěl pokračovat.Nicméně je možný, že jsme se tam už setkali.Mám černou 750i v Longu, myslim že bys mě tam nepřehlédl.Auto bylo skutečně na prodej, potřeboval jsem peníze na byt a jiný nesmysly
a auto si mohl nechat.
[/quote]
Já teda k Vencovi jezdím už 7 nebo 8 let a mám s ním i s jeho bráchou zatím dobrý zkušenosti, občas mi něco nechal gratis, nebo mně většinou odveze domů do CL, nebo mi přiveze auto do CL, pokud se tak dohodnem, prostě gut spolupráce, párkrát jsem mu taky nechal nějaký věci na BMW. Zatím jsem si s ním vždy vyšel vstříc, nemůžu si na něj stěžovat, radši klepu, abych to nezakřikl.
V poslední době do loňskýho léta jsem k němu jezdil s modrou E32 735i a červenou E30 316i. Tvý auto jsem tam asi neviděl, i když, kdo ví? Teď jsem tam asi měsíc a půl nebyl. A E38 750iL jsem tam už pár viděl, jen si nevzpomínám, jestli nějaká byla černá.

Já teda k Vencovi jezdím už 7 nebo 8 let a mám s ním i s jeho bráchou zatím dobrý zkušenosti, občas mi něco nechal gratis, nebo mně většinou odveze domů do CL, nebo mi přiveze auto do CL, pokud se tak dohodnem, prostě gut spolupráce, párkrát jsem mu taky nechal nějaký věci na BMW. Zatím jsem si s ním vždy vyšel vstříc, nemůžu si na něj stěžovat, radši klepu, abych to nezakřikl.

Čau.
To přepnutí jazyka by mě taky zajímalo. Koupil jsem taky návod, ale tam o tom neni ani zmínka. Jedná se o telefon se šňůrou. Auto je e39 rv.96. Ten návod co mám je taky na tel. se šňůrou, ale má trochu jinak tlačitka(funkce). Nerad bych si něco přepnul, nebo zablokoval. V těch německejch zkratkách se moc nevyznam.