Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Přívod paliva k motoru, resp. ke stříkačce

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sir-kiss

#1 Příspěvek od sir-kiss »

Nemohl by mi někdo poradit, kterou hadičkou vede benzín k motoru u E36ky? Třeba sem dát fotku s šipkou, nebo tak něco. Díky.
Calib

#2 Příspěvek od Calib »

sir-kiss píše:Nemohl by mi někdo poradit, kterou hadičkou vede benzín k motoru u E36ky? Třeba sem dát fotku s šipkou, nebo tak něco. Díky.
Když si lehneš pod auto na straně řidiče, tak jako by pod sedadlem řidiče najdeš palivový filtr (stříbrný váleček pod krytem) a od něj už ty hadičky lehce najdeš...
Ale mohl by mi někdo říct, jaký mají průměr? Chci je vyměnit...
sir-kiss

#3 Příspěvek od sir-kiss »

No lehnout si pod auto je celkem namáhavé, jelikož je tak nízko, že tam nedám ani hlavu a musel bych ho zvednout, což jsem právě nechtěl. Raději bych, kdyby mi někdo vyfotil motor a namaloval tam třeba v malování šipku.
Fugo

#4 Příspěvek od Fugo »

nevidím v tom problém, najdi si vstřikovací konzoli a do ní vedou 2 hadice, jeden přívod - ten je napřímo a potom zpátečka a ta je až za redukčákem.
sir-kiss

#5 Příspěvek od sir-kiss »

To je všecko hrozně hezké, ale je tam půlka věcí o kterých vím, jak se jmenují a k čemu slouží a ta druhá je úplně odlišná od všech předchozích aut a nemám o nich ani páru. Potřebuju jenom najít hadici, ve ktré teče benzín...
sir-kiss

#6 Příspěvek od sir-kiss »

Fugo píše:nevidím v tom problém, najdi si vstřikovací konzoli a do ní vedou 2 hadice, jeden přívod - ten je napřímo a potom zpátečka a ta je až za redukčákem.
Ted jsem se díval na origo/fun stránky a už jsem pochopil komentář. Dík
Odpovědět