Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

adapter na skryte ventilky

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
my_dudesty
Klubové ID: 1403

#1 Příspěvek od my_dudesty »

caute, koupil jsem pres net kola BBS RS 701 a kdyz jsem to chtel dofouknout, tak jsem zjistil ze to ma ventilky maskovane jako jeden ze sroubu po obvodu kola. Dneska jsem s tim byl v pneuservisu, aby je vymenili za normalni, ale po tom co sundali pneu rekli ze tam normalni nepudou, ze je na to moc mala dira. Tak se chci zeptat jestli nekdo nemate takoveto ventilky a adapter na ne (je to trubicka se zavitem o prumeru cca 3mm v), tak jestli by ste me mohli nasmerovat co mam shanet.
Obrázek
Nejakou jednu sadu podobnych ventilku tam meli, ale taky byly moc velke na tu diru v rafku a adapter samozrejme nepasoval.. :grr: Predem dik za jakekoli info..
davidj
Klubové ID: 1387
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od davidj »

Kontaktuj uživatele FUGO , ten ti poradí .....
my_dudesty

#3 Příspěvek od my_dudesty »

diky, ozvu se mu.
Bohhy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Bohhy »

Ppresne tohle uz sem u nas taky resil. Zakaznik to chtel jenom jakkoliv nafouknout, takze sem pouzil nastavec ze sady co se prodavaj na ostatni rafky. Mam dva druhy (ten jeden az od nedavna) a zkousel sem tam akorat ten prvni nastavec ze sady co ma takovy ty barevny cepicky a tim to neslo. Ten druhej druh ma ty cepicky jak se sroubujou imbusem jen dovnitr takyovy cervici a z toho ten nastavec by tam mohl mozna jit. Ale jinak sehnat jedine u BBS......
my_dudesty

#5 Příspěvek od my_dudesty »

covece s tema sroubovacima cervikama si to mozna vystih, to by mohlo byt ono, protoze zevnitr to nijak uchycene nevypadalo, mohl by si mi prosimte napsat co to je za znacku? jinak uz jsem psal maila do nejakych alu-pneu nebo neceho takoveho esi to nemuzou sehnat, moc si od toho sice neslibuju ale co kdyz..
Bohhy
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Bohhy »

tyjo vyrobce ted nevim, ale jestli to nemas treba daleko ke me do berouna, tak to muzem testnout.
my_dudesty

#7 Příspěvek od my_dudesty »

mno do berouna to mam momentalne pres 400km, coz je krapet zruky :D ok,budu hledat dal a este uvidim co povi Fugo :wink: kdybys nekde zjistil vyrobce tak se kdyztak ozvi :wink:
davidj
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od davidj »

my_dudesty píše:mno do berouna to mam momentalne pres 400km, coz je krapet zruky :D ok,budu hledat dal a este uvidim co povi Fugo :wink: kdybys nekde zjistil vyrobce tak se kdyztak ozvi :wink:
Odkud jsi ? já ho mám ...
my_dudesty

#9 Příspěvek od my_dudesty »

bohuzel i k tobe to mam z ruky,o vik byvam na severu moravy (Trinec) a pres tyden v brne.. ted to mam jeste zkomplikovano deadlinem diplomky a statnicema, zatim to mam nejak nafoukane a vyvazene a pokud se nenajde zadny majitel tehle ventilku v brne, tak to poresim po tech statnicich..
davidj
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od davidj »

Aha , tak to je smůla ....

Jak říkám ale , zkus Fuga , ten ti určo pomůže....
Fugo

#11 Příspěvek od Fugo »

Rád bych pomohl, ale je to jak píše Bohhy, jedině zkoušet z čeho by to mohlo jít, momentálně nemám ani kus na prodej, čekám na další dodávku, mám jen ty co mám na svým autě, zkus mě zítra mezi 10 až 14 napsat sms 602 323 415 a já se ti na to v práci kouknu a změřim co mám na autě abys to mohl u sebe proměřit a pokud by to bylo OK tak bych ti objednal tenhle adaptér, pokud to nepůjde tak skutečně budeš muset kontaktovat nějakého dovozce BBS, nebo požádat nějakého soustružníka aby ti to vytočil.
Bohhy
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Bohhy »

Tak sem koukal do nabidky ALCARU (driv taky prodavali pod sebou BBS) a pokud ty tvoje kola sou RSII tak to maj jeste v jejich nabidce na internetu. Podivej se jestli okolo tebe nekdo neprodava jejich vyrobky a ten by ti to mohl obednat.

Na netu maj napsano: BBS Plnici adapter pro RSII
A vypada to takhle: http://www.alcar.cz/ArticleImages/B0915072.jpg
my_dudesty

#13 Příspěvek od my_dudesty »

Tisicere diky! :Poklona: jsou to RSII (ackoli pod deklikem maji RS 701,ale to je fuk), v pondeli se stavim do nejake firmy co je prodejcem alcaru at mi to obednaj, jeste jednou dik moc!
Odpovědět