tak mustang je kára, kerá mi dost dlouho nedala spát (což ještě podmínilo 60 sekund ) jakože to jsou úžasný auta...vím, že jeden člověk tu ve městě ho má...vyjíždí s ním jen když je opravdu hezky, sucho, svítí slunko....projíždí se tu pak s ním....ale vůbec netuším, co má schovanýho pod kapotou...ani nic bližšího...
toto káru jsem viděl na vlastní oči asi 4roky zpět v bazaru u Zvonařky a tehdy to byl hroznej bastl za 230tis Kč (bazarník byl ochoten jít na 200tisKč) ... nevím co s tím majitel dělal ale pochybuji že to dal dokupy.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Huska píše:toto káru jsem viděl na vlastní oči asi 4roky zpět v bazaru u Zvonařky a tehdy to byl hroznej bastl za 230tis Kč (bazarník byl ochoten jít na 200tisKč) ... nevím co s tím majitel dělal ale pochybuji že to dal dokupy.
Semtam zahlídnu tvoje reakce a jak vidno, pochybujes uplne o všem a o všech...
Huska píše:toto káru jsem viděl na vlastní oči asi 4roky zpět v bazaru u Zvonařky a tehdy to byl hroznej bastl za 230tis Kč (bazarník byl ochoten jít na 200tisKč) ... nevím co s tím majitel dělal ale pochybuji že to dal dokupy.