Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 bi-xenon dotaz
Zdravim, uvazuju o koupi E46 330i. V BMW se nevyznam mam VW, tak vas zadam o radu. Mám možnost koupit tohle auto, ale nezdají se mi pření světla, je na nich cedulka FK-automotive Czech Republic, kolem stříbrného prstence čočky je nápis xenon. Ty světla se mi nezdají jako orig. prodejce tvrdí že jsou to orig., že jedno kupoval neboť bylo rozbyté za 18tis. Mě se to stejně moc nezdá chce za to 330tis je to 2001 150tis. 1.majitel čr. M-paket, Harman Kardon, klimatronik, černej vnitřek hodně slušná výbava.
díky
díky
Právě origo světla mají na tom stříbrném prstenci kolem čočky nípis XENON...Ondrej píše:Zdravim, uvazuju o koupi E46 330i. V BMW se nevyznam mam VW, tak vas zadam o radu. Mám možnost koupit tohle auto, ale nezdají se mi pření světla, je na nich cedulka FK-automotive Czech Republic, kolem stříbrného prstence čočky je nápis xenon. Ty světla se mi nezdají jako orig. prodejce tvrdí že jsou to orig., že jedno kupoval neboť bylo rozbyté za 18tis. Mě se to stejně moc nezdá chce za to 330tis je to 2001 150tis. 1.majitel čr. M-paket, Harman Kardon, klimatronik, černej vnitřek hodně slušná výbava.
díky
A z čeho máš obavy nebo co? Teď Tě moc nechápu...Když má originál světla, tak Ti může být přeci úplně u pr**le co na to cajti ne? Origo je prostě origo. Co si tam má dát víc??? To je jakobys měl strach z toho, že by Ti cajti mohli dělat problémy, když máš na autě kliky na otevírání dveří... ???316M1 píše:V CZ je to v klidu, ale venku????Pojedu brzo asi do Německa tak nevím co na to tamnější PolicieWhisky píše:xenony do bmw se opravdu delej v CZ, to je v klidu, mam to tam taky
-
- Klubové ID: 1525
- Kontaktovat uživatele:
Promiň, ale na všechno musíš mít v dnešní době atest i na ´xenony v tom je ten problém a když si je děláš sám a pak půjdeš na technikou neprojdeš a ani firma ti je tam nedá s atestem.Dave_318i píše:A z čeho máš obavy nebo co? Teď Tě moc nechápu...Když má originál světla, tak Ti může být přeci úplně u pr**le co na to cajti ne? Origo je prostě origo. Co si tam má dát víc??? To je jakobys měl strach z toho, že by Ti cajti mohli dělat problémy, když máš na autě kliky na otevírání dveří... ???316M1 píše:V CZ je to v klidu, ale venku????Pojedu brzo asi do Německa tak nevím co na to tamnější PolicieWhisky píše:xenony do bmw se opravdu delej v CZ, to je v klidu, mam to tam taky
No počkej, tak to se asi nechápem... Já to pochipil tak, že to auto mělo xenony, ale jedno se mu rozbilo a než kupovat origo za 30tis, tak koupil druhovýrobu za 18tis...což musí být schváleno pro provoz a mít homologaci jako origo světlo. Tedy žádné dodělávky ani nic podobného. Prostě jen vyměnil kus za kus... Tedy dle mého názoru se absolutně není čeho obávat. A kromě toho světla u BMW mají tu nej vlastnost, že se dá vyměnit celý ten plastový prúhledný kryt, takže mu stačí, když si za 700kč tuším, objedná tu přední krytku a vymění a bude tam mít origo vše a nikdo nemůže nic poznat...316M1 píše:Promiň, ale na všechno musíš mít v dnešní době atest i na ´xenony v tom je ten problém a když si je děláš sám a pak půjdeš na technikou neprojdeš a ani firma ti je tam nedá s atestem.Dave_318i píše:A z čeho máš obavy nebo co? Teď Tě moc nechápu...Když má originál světla, tak Ti může být přeci úplně u pr**le co na to cajti ne? Origo je prostě origo. Co si tam má dát víc??? To je jakobys měl strach z toho, že by Ti cajti mohli dělat problémy, když máš na autě kliky na otevírání dveří... ???316M1 píše: V CZ je to v klidu, ale venku????Pojedu brzo asi do Německa tak nevím co na to tamnější Policie
-
- Klubové ID: 1525
- Kontaktovat uživatele:
No jestli je to takhle tak v tom případě je to bezproblémů to jo já jsem myslel, že si chce nechat přidělávat xenony. Taky jsem o tom uvažoval, ale zatím to nechám dám si tam fólie ty jssou pro mě prvořadéDave_318i píše:No počkej, tak to se asi nechápem... Já to pochipil tak, že to auto mělo xenony, ale jedno se mu rozbilo a než kupovat origo za 30tis, tak koupil druhovýrobu za 18tis...což musí být schváleno pro provoz a mít homologaci jako origo světlo. Tedy žádné dodělávky ani nic podobného. Prostě jen vyměnil kus za kus... Tedy dle mého názoru se absolutně není čeho obávat. A kromě toho světla u BMW mají tu nej vlastnost, že se dá vyměnit celý ten plastový prúhledný kryt, takže mu stačí, když si za 700kč tuším, objedná tu přední krytku a vymění a bude tam mít origo vše a nikdo nemůže nic poznat...316M1 píše:Promiň, ale na všechno musíš mít v dnešní době atest i na ´xenony v tom je ten problém a když si je děláš sám a pak půjdeš na technikou neprojdeš a ani firma ti je tam nedá s atestem.Dave_318i píše: A z čeho máš obavy nebo co? Teď Tě moc nechápu...Když má originál světla, tak Ti může být přeci úplně u pr**le co na to cajti ne? Origo je prostě origo. Co si tam má dát víc??? To je jakobys měl strach z toho, že by Ti cajti mohli dělat problémy, když máš na autě kliky na otevírání dveří... ???
-
- Klubové ID: 1461
- Kontaktovat uživatele:
A co kamínek? Jako hele já třeba strazit srnu, která třeba vybije světlo a lehce ohne konec kapoty, tak to normálně opravím a taky napíšu nebourané! Tohle neni bouračkaOndrej píše:Díky za odpovědi, sháním 330i. Minulej víkend jsem se byl na jedno podívat a mělo tyhle světla a údajně nebouraný. Bylo mi to trochu podezřelé, zdali ta světla nebyla měněna, což by u nebouranýho auta divný.