Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Reproduktorový kit a radio CD pro e46 kupé od BWS

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Yngwie

#1 Příspěvek od Yngwie »

Jaro je tady, a tak je treba pokutit nejaky upragde... po nainstalovani noveho podvozku (Bilstein B8 a H&R) a brzd (Brembo OEM) mi nejak zacla vadit kvalita zvuku OEM repraku, a tak jsem hledal nejaky bezproblemovy upgrade, ktery by nestal 100k a zaroven nezasahoval do vzhledu interieru.

Zacal jsem Googlit a nasel

http://www.bavariansoundwerks.com/produ ... ies-Coupe/

http://www.bavariansoundwerks.com/produ ... Radio-E46/

Cena je luxusni a vyresi mi to prehravani MP3 a pritom nezasahne do origo vzhledu interieru. Set reproduktoru funguje jako bezproblemovy replacement a cena je vynikajici. Reference od uzovatelu jsou velmi kladne a posun o tridu vyse je znat i po Harman hifi. Cena i postovnym a veskerym naradim na montaz cca 1100 USD, coz je pri dnesni kurzu na hubicku.

Az mi setik dojde zdokumentuju instalaci.
boby06

#2 Příspěvek od boby06 »

Tak to se tu zridka vida. Hodnotim jako Mega maso masakr informace. Kdo delal muziku do BMW vi co to je zkusit co vsechno tam pasuje-nepasuje a prizpusobovat. Tohle je absolut bomba :)
Yngwie

#3 Příspěvek od Yngwie »

Prave a instalaci zvladne jen trosku zrucny clovek, krok po kroku je tam video, ktere ukaze jak sundat tapec ze dveri a montaz repro, vcetne zadku...
Martinéz
Klubové ID: 356

#4 Příspěvek od Martinéz »

taky na to cumim s otevrenou hubou.. jen jsem doufal, ze mas i normal radio s origo vzhledem do starsich aut.. :cry:
Yngwie

#5 Příspěvek od Yngwie »

Martinéz píše:taky na to cumim s otevrenou hubou.. jen jsem doufal, ze mas i normal radio s origo vzhledem do starsich aut.. :cry:
Jo mam... jedno original Business CD (neu) bez MP3 a jedno Business CD Upgraded by BWS (MP3,WMA).
Yngwie

#6 Příspěvek od Yngwie »

Ale ty jsi spise myslel, ze oni na BWS nemaji pro tvou bramboru ne?
Whisky
Klubové ID: 1221
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Whisky »

ty repro bych tam necpal...radsi rainbow kit
Yngwie

#8 Příspěvek od Yngwie »

Whisky píše:ty repro bych tam necpal...radsi rainbow kit
hod linka
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Whisky »

Yngwie

#10 Příspěvek od Yngwie »

a ted proc si myslis, ze jsou kvalitnejsi nez ty od BWS? v ameru je cena tech prednich 140USD plus minus to same co ty BWS...u nas 6500:)
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Whisky »

odzkousena a proverena kvalita....ale zkus, fandim kazdymu kdo zkosi novy veci...aspon muzes poreferovat zkusenosti. kazdopadne jesi sou to kvalitni repra, tak je budes degradovat tim shitovym radiem a jeste mp3 zvukem, kerej nevybudi ten 10w zesicek co je v radiu poradne a uz vubec nedoda poradnej signal do repraku, takze aspon malej dvoukanalek zesik od alpine by nebyl na skodu.... kazdopadne se podivej do odkazu Whats included :D
Yngwie

#12 Příspěvek od Yngwie »

Jde mi primarne o to, aby zustal zachovan vzhled origo...ty radia pres redukce jsou otresne..no a aby to slusne hralo. Nemusi to basovat celym autem:).
Odpovědět